Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
09 Май 11, 13:16 / Автор: Ибекс Медиа ЕООД
Селскостопанска социална мрежа AgroNET.bg разширява интеграцията с Facebook
Изграждането на мрежа от полезни контакти е по-лесно, отколкото изглежда.
Изграждането на мрежа от полезни контакти е по-лесно, отколкото изглежда.

Селскостопанска социална мрежа AgroNET.bg непрекъснато добавя нови функционалности за своите потребители. С последното разширяване на функционалността, всеки посетител може да използва достъпа си от Facebook, за да влезе в мрежата, а съществуващите потребители е възможно да асоциират своят достъп с Facebook. Освен това, вече могат да изпращат покани на своите приятели от Facebook, да се включат в социалната мрежа AgroNET.bg.

Всички знаем колко важна е мрежата от контакти в различните сфери на живота и особено в бизнеса. Стартирал като сайт за агросъвети, днес Селскостопанска социална мрежа AgroNET.bg е една от най-бързо развиващите общности в интернет, която непрекъснато увеличава броя на потребителите си.

В социалната мрежа потребителите могат да изграждат и поддържат контакти с други потребители или с организации и фирми. Потребителят има възможност да си създаде собствен блог в рамките на сайта. Освен с функциите на социална мрежа, AgroNET.bg разполага и с голяма база от статии за земеделие и животновъдство, агроборса, календар на мероприятията по месеци и фирмен каталог.

Като социална мрежа AgroNET.bg предоставя лесен начин за формиране на контакти между потребители, които имат общи интереси и дейности в областта на селското стопанство, като по този начин се създават нови партньорства и взаимоотношения.

Социалната мрежа може да се използва и като начин за създаване на връзки между отделните фирми и организации. Изграждането на мрежа от контакти в областта на селското стопанство е най-добрият начин за успех в агробизнеса, защото така на практика фирмите дават възможност на клиенти си да ги опознаят и да се възползват от услугите им.

За Контакти:

Иван Иливанов

Ибекс Медиа ЕООД
Mobile 0899 826 821
E-mail: ivan.ilivanov@ibex-media.com

Източник:
http://agronet.bg/community.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.471