Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
10 Май 11, 14:39 / Автор: AMI Communications
HP подобрява продуктивността с нови решения за печат
Новите предложения на НР подобряват бизнес процесите, сигурността и увеличават мобилността на служителите
София, 10.05.11 г. – НР представи нови устройства, услуги и решения за печат. Те са създадени, за да помогнат на служителите, както от малките и средни, така и на големите предприятия да повишат продуктивността си както в офиса, така и докато са в движение.

В условията на днешния динамичен бизнес всички клиенти трябва да взимат стратегически решения за инвестициите им, свързани с печат. Подобряването на документооборота ще подобри ефективността в офиса и ще покаже нови източници на приходи.

„През последните години IT инфраструктурите бяха подложени на огромен стрес поради строгия контрол на разходите и необходимостта от търсене на възможности за инвестиране в иновации. Успешните организации разбират, че трябва да инвестират стратегически във всички елементи на тяхната IT инфраструктура, включително в печата“, каза Джеф Хейс, президент на InfoTrends.

Днешните анонси включват:

— Приложение за печат HP ePrint Enterprise за iPhone, което вече е налично, и приложение ePrint Enterprise, което ще бъде налично за устройства с OS Android от май 2011 г. (1)
— Увеличаване броя на решенията, подходящи за предприятия, но адаптирани за малкия и среден бизнес.
— Нов и подобрен многофункционален принтер за офиса, снабден с ePrint технологията за печат на уеб съдържание.

„Клиентите ни се нуждаят от партньор, който може да им помогне при разрешаването на сложни бизнес проблеми. Нашите нови технологии и иновации са създадени, за да превърнат интензивните на хартия процеси в лесни за управление дигитални потоци. По този начин ще можем да помогнем на бизнеса да намери нови възможности за развитие“, казва Брус Далгрен, старши вицепрезидент, „Управление на корпоративни решения” в НР.

Разширяване на решенията на HP за малкия и среден бизнес
Решения на HP, които досега бяха достъпни само за корпоративните клиенти на компанията, вече са достъпни чрез избрани партньори. Тези обучени и сертифицирани партньори предлагат портфолио от приложения за печат. Новите приложения включват:

— HP ePrint Enterprise – за компаниите, чиито служители имат нужда от достъп до съдържание от своите смартфони, което да могат и да отпечатат. HP ePrint Enterprise подобрява продуктивността, чрез възможността за мобилен печат, без данните да напускат сигурната вътрешна мрежа на компанията.(2)
— Решенията за печат HP Access Control (HPAC) – за бизнеси, които искат по-сигурна печатна среда с по-малко разходи. HP Access Control спомага за контрола на разходите, подобряването на сигурността и по-лесното управление на устройствата за печат.

Гъвкави решения, които стимулират развитието на малките и средни предприятия

— Solutions Competence Centre: създаден като основен портал за партньорите на НР, който ще им позволи да използват и развиват услугите си за управление на печата. Порталът включва основна информация за интеграторите на решения, HP и независими доставчици на софтуер, за да предложи на партньорите изчерпателен, бърз и ефективен пакет от информация за софтуерните решения за управление на печата. Този ресурс ще бъде наличен за партньорите в региона на ЕМЕА от 01 май 2011 г.

Малките и средни предприятия също ще се възползват от решенията налични за изтегляне, които допълнително подобряват документооборота и работните процеси.

— HP Web-Connected Business Apps – приложения, които могат да се използват от сензорния екран на принтера. Те са проектирани да повишат продуктивността на служителите.(3) Последните решения от НР включват възможността за печат на бизнес форми чрез приложението DocStoc.
— Конзолата HP LaserJet MFP Wizard предлага набор от инструменти за избрани модели многофункционални лазерни принтери на НР. Тя има за цел да помогне на малките и средни предприятия да подобрят документооборота си. Решението прави лесно за потребителите да настроят изпращане на имейл адрес или до папка в мрежата, за да могат да създават и разпространяват сканирани документи.

Нови партньорства и решения за ускоряване на бизнес процесите в предприятията

HP Solutions Business Partner Program включва широко портфолио от решения за печат, стратегическа платформа обърната към бъдещето и решения за управление на документооборота от най-добрите софтуерни партньори в индустрията.
— Hyland Software се присъединява към програмата HP Solutions Business Partner като „Платинен партньор”. НР ще продава Hyland OnBase, пакет за пълно управление на съдържанието за предприятията. Двете компании ще подобряват документооборота, като въвеждат информация от хартиени или електронни носители, интегрират тази информация в бизнес приложения, автоматизират документооборота и позволяват моментален достъп до тази информация от едно централизирано хранилище OnBase.
— Nuance също се присъединява към програмата HP Solutions Business Partner като „Платинен партньор“ и предлага решение за сканиране на документите с лесен за работа интерфейс. НР ще продава Nuance eCopy. Hyland и Nuance ще поддържат HP Open Extensibility Platform-Device (OXPd) 1.6.
HP също подобрява HP Access Control с нови възможности, включително поставянето на правила за достъп и задаването на глобални настройки. Решението предлага оторизация, одит, отчетност и подобряване на сигурността за предприятията.
Подобряване на работния процес с цел повишаване на продуктивността и увеличаване на растежа
HP продължава да осигурява интелигентни решения, с които да отговори на растящите нужди от мобилност. Новите мобилни решения включват:
— iPhone приложение, което поддържа HP ePrint Enterprise и Mobile Print Locations е налично за сваляне от App Store от днес. HP разширява функционалността на решението HP ePrint Enterprise, което първоначално се предлагаше само за устройства с операционната система Research In Motion, до повече от 100 милиона потребители на iPhone.(1) Това решение ще започне да се предлага от 1 юни 2011 г. в региона на EMEA.
— Приложение, което поддържа HP ePrint Enterprise и Mobile Print Locations за Android базирани устройства ще започне да се предлага от май 2011.(1) То ще е налично в региона на ЕМЕА от 1 юни 2011 г.
Осем от най-големите десет компании от сектора на финансовите услуги използват стратегиите за аутсорсинг на печата на НР.(4) Анонсите, свързани със сектора на финансовите услуги включват:
— HP Loan Origination Accelerator, който автоматизира управлението на документи в процеса на отпускане на заеми. По този начин решението значително намалява времето, необходимо за разглеждане на заеми, опростява процеса, осигурява по-голяма прозрачност и подобрява цялостното обслужване на клиента.
— HP Universal Print Driver (UPD) 5.3 е драйвър, който е способен да поддържа устройства за печат, разположени в различни страни и региони, без значение от размера на предприятието и броя на устройствата. По този начин драйвърът намалява разходите за печат, ресурсите и времето, което бизнесите отделят за управление на печатната среда. UPD 5.3 криптира печатните задачи, което осигурява сигурен печат директно от всяко многофункционално устройство за печат, свързано в мрежата.
Устройства, които осигуряват резултати и намаляват разходите
Към портфолиото от устройства за печат на HP се прибавя един мрежови многофункционален лазерен принтер, който позволява на малките и средни предприятия да използват технологии като HP ePrint, за да подобрят процеса на работа.
— HP LaserJet Pro M1217nfw – най-достъпното многофункционално лазерно устройство на НР с безжична мрежа и факс. Този нов принтер също предлага иновативни технологии като HP Smart Install, която дава възможност за инсталиране на устройството без нуждата от CD с драйвъри за по-малко от пет минути(4), и HP Auto On, Auto Off,(5) която автоматично включва и изключва принтера и значително намалява консумацията му на електроенергия.
За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно, сигурно и преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

1. HP ePrint Enterprise изисква Интернет и имейл съвместим iPhone® 3G или по-нов, който работи с iOS 4.2 (или по-актуален), или устройство Android®, което работи с версия 1.4 или по-нова, с частично изградено безжично интернет обслужване, HP ePrint Enterprise сървърен софтуер и приложение за услугите на HP ePrin. Решението работи с принтери PCL5/6, PCL3, PCL3GUI (на HP и други). Използването на приложенията за услугите на HP ePrint на места за мобилно принтиране изисква Интернет и имейл съвместим iPhone® 3G или по-нов, който работи с iOS 4.2 (или по-актуален), или устройство Android®, което работи с версия 1.4 или по-нова с частично изградено безжично интернет обслужване и приложение за услугите на HPePrint. Решението работи с принтери PCL5/6, PCL3, PCL3GUI (на HP и други). Наличността и цените варират според мястото.
2. Възможностите за безжично функциониране зависят от материалната среда и разстоянието от мястото на достъп, като то може да бъде ограничено при активни VPN връзки.
3. Твърденията са направени на базата на Fortune “Global 500” 2010 и данни на HP
4. HP Smart Install работи само с Windows. Технологията е базирана на инсталация от USB. Реалното време за инсталация може да варира спрямо принтера и настройките.
5. HP Auto-On и Auto-Off възможностите варират спрямо принтера и настройките.

За Контакти:

Мартин Маев
Account Manager - AMI Communications
Tel: +359 2 989 51 15
Cell: +359 885 76 95 56
E-mail: martin.maev@amic.bg

Източник: AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.7734