Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
10 Май 11, 16:36 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
FullCharger България ще представи възможностите за изграждане на мрежи от зарядни станции за електромобили в Ловеч на 11 май
Презентацията на компанията е част от организираните регионални събития на Индустриален клъстер „Електромобили“
10.05.2011 г., София. FullCharger България ще представи пред предприемачи и представители на местните власти възможностите за изграждане на мрежи от зарядни станции за електромобили в Ловеч и региона на 11 май. Събитието се организира от Индустриален клъстер „Електромобили“ (ИКЕМ) и дава възможност на участниците в него да се запознаят с новите технологии и услуги, свързани с електромобилността, както и да намерят успешни контакти за развитие на бизнеса. Заедно с FullCharger България, своите иновативни решения ще представят и „ШРАК ТЕХНИК” ЕООД, „ДИ ВЕН” ООД и VIVACOM. Събитието е втората регионална презентация на дейността на членове на ИКЕМ след срещата в Монтана, която се проведе на 28 април.

Весела Шаранкова, изпълнителен директор на FullCharger България, ще вземе активно участие и в Третата годишна конференция FLEET MANAGEMENT ELECTRIC VEHICLES & TRANSPORT Infrastructure & Services, организирана от Юкономикс, на 12 и 13 май в София. По време на събитието тя ще изнесе лекция на тема: „Управление на мрежа от зарядни станци за електромобили“ на 13 май.

FullCharger България е водеща компания, която работи активно със своите партньори за предоставяне на крайния потребител на надеждна и оптимизирана мрежа от станции за презареждане на батерията на неговия електромобил. 

За FULLCHARGER България 

FULLCHARGER България е пионер при въвеждането в експлоатация на мрежи от зарядни станции за електромобили в страната. Компанията е създадена през 2010 година и е част от международната компания FULLCHARGER International, чиято централа е в Париж. FULLCHARGER оперира в държавите от цяла Южна Европа в тясно партньорство с местните власти, с производителите на автомобили и с доставчиците на енергия, за изграждането на мрежа за успешно развитие на електромобилите и тяхното ефективно използване. 

FULLCHARGER International работи в тясно партньорство с Coulomb Technologies, водещ производител на зарядни станции и разработващ мрежовия софтуер за управлението им. Технологията на Coulomb Technologies е една от най-модерните от този тип в света, с над 1500 зарядни станции ChargePoint, монтирани в 120 града в 27 страни по света. Освен България, плановете за развитие на мрежата на FULLCHARGER International включват Румъния, Русия, Украйна, Гърция и Кипър, с над 4500 зарядни станции ChargePoint, които ще бъдат монтирани до края на 2011 г.

FULLCHARGER България е член на Индустриален клъстер „Електромобили“ и активно работи за развитието на електромобилния транспорт в страната, създаването и изграждане на мрежа от предприемачи и производители, които да предоставят услуги и продукти за зареждане на електромобили.

www.fullcharger.com

За допълнителна информация:

Весела Шаранкова

Управител
"Фулчарджър България" АД
Тел: (02) 986 67 54
Моб. тел: 0888 97 31 37
Е-mail: vessela@fullcharger.com

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов 

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: 0879 646 648
088 888 98 11
Е-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5413