Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
13 Май 11, 21:28 / Автор: Авиата
Нова туристическа агенция залага на индивидуалния подход към клиента
От началото на тази година (2011) на пазара развива дейност нов тип туристическа агенция: Авиата Травел. В основата на тази туристическа компания е индивидуалния подход към всеки клиент и неговите специфични нужди.
От началото на тази година (2011) на пазара развива дейност нов тип туристическа агенция: Авиата Травел. В основата на тази туристическа компания е индивидуалния подход към всеки клиент и неговите специфични нужди. Експертите на агенцията са готови да изготвят професионално и изгодно индивидуално решение за почивката на всеки клиент. Така Авиата успява да открие най-доброто решение за всеки турист и да поддържа високо качество на обслужване.

Разбира се, агенцията предлага и най-изгодните цени за самолетни билети, хотелски настанявания, пакети и всички услуги около едно пътуване.

Туристическа агенция Авиата предлага и пълен набор услуги по уреждането на бизнес пътувания и семинари, ваканции, еко и селски туризъм, круизи, семейни пътувания със специални детски забавления, екзотични сватби и меден месец, туристически пакети за уникални дестинации.

За Контакти:info@aviata.bg

Източник:
http://www.aviata.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4966