Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
13 Май 11, 22:07 / Автор: ВСУ „Черноризец Храбър”
Партньорска среща по проект: Насърчаване на туризма: свързване на опит /RE:ACT/ се проведе във ВСУ „Черноризец Храбър”
На 09 и 10 май 2011 г. във ВСУ „Черноризец Храбър”, гр. Варна се проведе партньорска среща по двугодишен проект: Насърчаване на туризма: свързване на опит /RE:ACT/, в който ВСУ "Черноризец Храбър" участва като партньор. Проектът е съфинансиран по програма "Учене през целия живот", секторна програма "Леонардо да Винчи", Трансфер на иновации и възлиза на 301 929,39 евро. Водеща организация по проекта е Тринити Сейнт Дейвид Колидж, Кармартен, Уелс, Обединено кралство, а другите партньорски организации са Регионално партньорство за туризъм на югоизточен Уелс, Кармартен, Уелс; Европейски мрежи от общности, Упсала, Швеция и Академия по туризъм, Упсала, Швеция.
На срещата бяха разгледани резултатите от проведено проучване между туристическите бизнеси във Варненския регион и в региони от Швеция и Уелс. Анкетите събраха информация за използването на социалните медии от туристическите компании. Резултатите показаха общи тенденции за нарастващото значение на социалните мрежи, като средство за търсене и предлагане на туристически услуги. Швеция и Уелс имат широк опит в развитието на специализирани социални мрежи, който в рамките на проекта ще бъде трансфериран към българските туристически бизнеси.

В следващите етапи проектът предвижда освен създаването на туристическа социална мрежа, и обучение на представители на туристически компании, които да я използват.

Целта е да се създаде онлайн общност между туристическите бизнеси от партньорските държави, която да позволи обмяна на опит и добри практики.

За повече информация:

д-р Ралица Жекова
секретар „Проектно управление и финансиране”, ВСУ
тел: 052/359 616
e-mail: vfu-projects@vfu.bg

За Контакти:http://vfu.bg

Източник:
http://vfu.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5898