Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
16 Май 11, 22:23 / Автор: PR Agency Anettevents
УНИКАЛНИЯТ КОД НА КОЖАТА, ЗАЛОЖЕН В СЕРИИТЕ НА SKINCODE. КАЧЕСТВО ОТ ШВЕЙЦАРИЯ НА ДОСТЪПНА ЦЕНА!
КОЙ СТОИ ЗАД МАРКАТА SKINCODE? 45-годишният принц Никлас е роден в Стокхолм, Швеция, през 1966 г. Завършил е бизнес администрация в САЩ, след което учи Медии и комуникации в Университета в Лунд, Швеция. С маркетинг и продажби се занимава в компании, свързани с реклама, застраховане и мода. Присъединява се към семейната компания Dermalab SA през 1995 г., а самата Skincode е създадена през 1998 г. Днес е президент на компанията, която продава продукти в над 40 страни по света. “При мен има смесване на много култури – аз съм руснак, живея в Швейцария и съм женен за французойка“, отбелязва принцът. Макар, че неговата козметика е anti-aging, принцът обича да казва, че харесва бръчиците у жените, защото ги правят по-чаровни.
В Skincode AG вярват, че кожата е жив орган, който притежава специфични защитни сили. И тя има свой вътрешен код, който трябва да се следва, за да се установи перфектното взаимодействие между козметиката и самата кожа. Предимствата на скъпата марка са чисти биосъставки, високи технологии, иновативен стил на работа и ефикасност на продуктите.

В България

Софарма Трейдинг АД е една от най-успешните и лоялни български бизнес организации, която се откроява като лидер в доставката на медикаменти, медицинска апаратура и оборудване, и дистрибуторски услуги. Портфолиото й включва: лекарствени продукти, медицински консумативи, санитарно-хигиенни материали, витамини, хранителни добавки, козметика, медицинско оборудване и консумативи. Софарма Трейдинг АД е изключителен дистрибутор на Skincode за България. Двете основни серии на козметичната марка - Skincode Essentials и Skincode Exclusive - се предлагат в по-добрите аптеки и дрогерии в страната.
Skincode Essentials

Серията е подходяща за хора с чувствителна кожа. Характерно за продуктите е, че са без консерванти. В тях няма и парфюмна композиция, оцветители, както и съставки с животински произход. Уникалното в тази серия е, че няма възрастови ограничения при използването й. Продуктите от нея са подходящи за цялото семейство - от малки деца до възрастни хора.

CM-Glucan – научното откритие в грижата за кожата

CM-Glucan е патентована активна съставка, вложена във всички продукти от линията Skincode Essentials. Това е полизахарид (водоразтворим), извлечен от хлебната мая, който благодарение на много доброто си пречистване има висока поносимост дори от хора с нетърпимост към мая. Процесът на модифициране на CM-Glucan от хлебна мая в карбоксиметил бетаглюкан е разработен и вече се използва ефективно в козметиката и дерматологията. CM-Glucan е могъщ стимулатор на имунната система, като активира макрофагите и други клетки. Намалява появата на алергии, успокоява възпалената кожа, подобрява имунната система на кожата, увеличава еластичността и стегнатия й вид и защитава от вредното влияние на UV лъчите, като това са само част от предимствата му. CM-Glucan е ключова съставка в серията Skincode Essentials.

Age Lab – достойното продължение на серията Essentials
Това е първата серия грижа за кожата, която „действа“ като кожата и “мисли” като кожата, като знае точно къде да отиде в кожата, как и кога. Skincode разработи напълно нов метод за anti-aging грижа за кожата, наречен слоеста технология – структурата на крема наподобява устройството на самата кожа. “Забавящата времето” технология активно намалява фините линии, образувани вследствие на дехидратацията и мимическите бръчки, получени от възрастта, като стяга и интензивно овлажнява кожата. Тя „запечатва“ тези предимства, като не допуска нови агресори или неблагоприятни влияния на околната среда. Age Lab включва дневен, нощен, околоочен крем и серум. Продуктите в серията Age Lab, както и предшествениците им от Essentials, са изцяло без консерванти и аромати. В състава няма използвани съставки с животински произход. CM-Glucan, ключовата съставка за цялата серия Skincode Essentials, е използвана в най-високата си концентрация за постигане на максимален anti-aging ефект и стимулиране самозащитните функции на кожата. Подходяща е както за млада кожа, така и за кожа с признаци на стареене.

Най-новият продукт от серията Еssentials

В резултат на парниковия ефект, причинен от индустриализацията и замърсяването на околната среда, защитният озонов слой – естествената защитна обвивка около земята - все повече изтънява. Озонът и UV-радиацията причиняват сериозни увреждания на кожата. Решението от SKINCODE – ЗАЩИТА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Дневният защитен и възстановяващ крем SPF 30 фактор активно защитава от UV-радиацията, замърсяванията, характерни за интензивната градска среда, както и от свободните радикали, които стават причина не само за проблеми с кожата, но и водят до сериозни заболявания. Уникалният състав на крема активира и подобрява собствения защитен и възстановяващ механизъм на кожата, като й помага да се справи сама с постоянните атаки на вредните елементи от околната среда. Той подпомага запазването на здравия вид на кожата и поддържа нейната красота. Освен това интензивно и продължително я хидратира, като успява да задържи достатъчно количество влага в нея. Всички тези защитни функции на крема предлагат ефективна грижа за уморената от вредните въздействия и прекомерното замърсяване кожа.

Уникалността на формулата

Кремът съдържа прецизно подбрана комбинация от активни съставки, които във всеки един момент създават непробиваем защитен слой върху кожата, като в същото време й дават възможността да диша безпроблемно и да е постоянно хидратирана. Витамин Е и бял чай – мощни антиоксиданти, които защитават кожата и неутрализират уврежданията, причинени от UV-лъчите.

Озонов защитен комплекс – ботанически комплекс от активни съставки за защита на кожата от увреждания, причинени от замърсяванията на околната среда.

Екстракт от white genepi – извлича се от растения, които са култивирани в швейцарските Алпи. Притежава противовъзпалителни и антибактериални свойства. Защитава кожата от оксидативния стрес, причинен от реактивните свободни радикали. Комбинацията от микронизирани цинков оксид, титанов оксид и UV-B филтри осигуряват оптимална широкоспектърна защита от UV-A и UV-B лъчите.

Skincode Exclusive

Новата съживителна сила на патентования активно възстановяващ клетките комплекс (Active Cellular Regenerating Complex) може да откриете в серията Exclusive. Неговото изключително действие има забележителен ефект върху възстановителния процес на клетките. С 26% се увеличава процесът на обновление на клетките само след 11 дневна употреба. Продуктите от серията Skincode Exclusive са посветени на борбата с възрастта и удължаване на младежкото излъчване на кожата. В тях се използват най-добрите биотехнологии за регенерация на клетките, с минимален риск от раздразнение. Активният клетъчен регенериращ комплекс е уникален органичен комплекс, който значително стимулира клетъчния метаболизъм и обновлението на клетките. Съставките в него имат изцяло биотехнологичен произход. Не се съдържат никакви животински суровини.

ACR комплекс Генерация 2

Новата версия на Активния клетъчен регенериращ комплекс стимулира клетъчната активност, като отива още по-напред в борбата с признаците на стареене. Той ЗАБРАНЯВА бръчките. ACR комплекс Генерация 2 подхранва и стимулира клетките, благодарение на съдържащите се биоинженерни активни съставки:

• Биостимулини (фактор на клетъчния растеж), извлечени от пречистен екстракт на алое вера;

•Соеви протеини, богати на аминокиселини. Биоподхранващите съставки са комбинирани с два ултраактивни пептида (трипептид и тетрапептид) и изофлавони - извлечени от соя растителни естрогени, които подобряват междуклетъчната комуникация и работят като „куриери“ за клетъчно реструктуриране и възстановяване, осигурявайки безпрецедентен противобръчков ефект. Пептидите взаимодействат с най-важните протеини в дермалноепидермалната граница - мястото, където се формират дълбоките бръчки, като значително увеличават клетъчната активност на молекулярно ниво, докато в същото време стимулират производството на различни типове колаген и предпазват от разрушаването му. Тази мощна смес от активни съставки подобрява кожната структура - еластичността, тонуса, стегнатостта, като осигурява видим лифтинг и намалява появата на фини линии и бръчки. Продуктите с новия ACR комплекс Генерация 2 не съдържат парабени, а парфюмната им композиция е без алергени.

За Контакти: Anettevents Ltd

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4935