Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
17 Май 11, 22:36 / Автор: AMI Communications
HP и Office 1 Superstore откриха първата HP Print Station в България
София, 17 май 2011 г. – HP и Office 1 Superstore днес откриха първата HP Print Station в България. HP Print Station осигурява нови възможности за надежден, професионален и удобен печат на бизнес и маркетингови документи на едно място, както за индивидуални клиенти, така и за широк кръг търговски дружества и организации.
София, 17 май 2011 г. – HP и Office 1 Superstore днес откриха първата HP Print Station в България. HP Print Station осигурява нови възможности за надежден, професионален и удобен печат на бизнес и маркетингови документи на едно място, както за индивидуални клиенти, така и за широк кръг търговски дружества и организации.

HP Print Stations са брандирани обособени части в търговските обекти, в които се акцентира върху качеството, обслужването и удобството. Те са предназначени за малките и средни предприятия, като им предлагат множество възможности за печат и устройства за всеки формат и медия. В България HP Print Station ще работи под покрива на Office 1 Superstore, като така компанията ще отговори на различните нужди на своите клиенти от всички сегменти.

„След детайлно проучване сред нашите клиенти в региона на ЕМЕА ние развихме концепцията на HP Print Station, за да отговорим на специфичните изисквания, които те ни посочиха. Нуждите, на които HP Print Station отговаря, включват: предлагане на достъпен, бърз и качествен печат на малките и средни предприятия, опростяване на процеса на печат и осигуряване на устройства за всеки формат и приложение”, каза Дитер Хьофле, управляващ директор „Развиващи се пазари в Европа“, HP, „Решения за печат“ (IPG).

”За нас е изключително важно да предложим на клиентите си комплексно обслужване за всички техни потребности – от офис мебели, техника, консумативи и материали до телекомуникационни, застрахователни и рекламни решения – всичко, което касае бизнеса и дейността им под един покрив. В магазина на бул. Цариградско шосе 139, те вече могат да получат и иновативна услуга по отношение на печат и дизайн на своите презентационни, имиджови и технически документи.”, потвърди Eлка Каменова, председател на Управителния съвет на Кооперация Панда, мастър франчайзер на Office 1 Superstores за България.

От създаването си през 2008 година, програмата Print Station вече работи в девет страни в Европа. Във всички тях тя предлага услуги за дизайн и печат на материали с високо качество за малкия и среден бизнес, събрани на едно място.

HP Print Station е повече от копирен център. Това е място, където могат да се отпечатат множество материали на различни медии и в различни формати. Там услугите позволяват на малкия бизнес да комуникира своите идеи и ценности по-ефективно, както и да направи отлично впечатление на своите клиенти.

„Пазарът на печатни услуги в Европа се развива с много бързи темпове. В момента има 50 HP Print Station в девет страни. Концепцията на HP Print Station отговаря на конкретните нужди на клиентите, например за бърз, качествен и достъпен печат на всички видове и размери бизнес и маркетингови материали“, коментира Паоло дал Санто, мениджър „Продажби“, HP Print Station за региона на EMEA.

Обслужването, качеството и удобството са основните фактори, които правят HP Print Station уникална възможност. Тя предлага пълен набор от услуги за печат, включително:

- Брошури
- Визитки
- Външна реклама
- Листовки и флаери
- Етикети и пликове
- Менюта
- Бюлетини
- Пощенски картички
- Плакати
- Календари
- Онлайн HP Print Station – 24/7 - възможност, която ще бъде реализирана в нейната пълнота при пазарна необходимост и търсене от страна на клиентите

HP Print Station е следващата стъпка от навлизането на HP в екосистемата на дигиталния печат. Тя подобрява възможностите на компанията при предлагането на услуги за печат на местата, където клиентите имат нужда от тях.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на
http://www.hp.com/bg.

За Office 1 Superstore
Office 1 Superstore доставя продукти и услуги на над 100 000 български и чуждестранни фирми. Между тях са държавни учреждения, обществени организации, търговски компании, фондации, посолства, консулски служби и други. Office 1 Superstore навлиза в България през 1997 г., като правата за ползване и представяне на търговската марка принадлежат на Кооперация Панда. През годините веригата се превръща в безспорен лидер по отношение на стоки и услуги за бизнеса и дома. Успешният мениджмънт под мотото „Всичко за Вашия офис под 1 покрив” и добрите резултати дават на Office 1 Superstore България високо самочувствие и ключова роля в международната верига. Най-големият склад за офис продукти на Балканския полуостров от над 8 000 кв.м. е на търговската верига Office 1 Superstore, а продуктовият асортимент, поддържан в наличност, надвишава 10 000 артикула. За повече информация:
www.office1.bg

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG,
т: 02 989 51 15, 0885 769 556, @: martin.maev@amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.7386