Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
18 Май 11, 17:41 / Автор: S Media Team
Целият живот на Миро в 45 минути!
Година след участието си в Евровизия, певецът споделя какво му е струвало то, зна кой футболен клуб е фен и за какво мечтае. Свилен от "Остава" и съпругата му трепетно очакват бъдещия си наследник. За една сбъдната приказка - в новия брой на HELLO! България! Джейсън Донован представя новородената си дъщеря Моли, а Пламен Кралев и половинката му Таня си казаха заветното "да" само пред HELLO! България!
Година след участието си на Евровизия певецът дава най-откровеното си интервю само в HELLO! България!

Новият, 11 брой на най-успешното светско издание у нас излиза утре, 19-и май!

Точно една година измина от участието на Миро на Евровизия! През последните 12 месеца той тактично пропускаше да коментира темата. Само пред HELLO! България! Миро призна, че никога не е искал да участва в конкурса. И за първи път разказа за своите не две, а ТРИ “явявания”. Единствено пред HELLO! България певецът обясни защо не е изпратил Поли Генова на финала в Дюселдорф, има ли шанс “КариZма” да бъдат отново заедно, за какво мечтае и
откога е запален фен на “Миньор” – Перник.

Свилен от „Остава“ и съпругата му Невена също избраха новия, 11 брой на HELLO!, за да разкажат с подробности най-новото в личния им живот. Бъдещите родители разкриват, че дългоочакваното бебе, което трябва да се появи през септември, е плод на много любов. Свилен и Невена работят близо две години по въпроса за увеличаване на семейството, но кой е повлиял за щастливото събитие – Съдбата, Господ или един ходжа? Отговорът, придружен от цялата вълнуваща история и детски снимки на бъдещите родители – само в HELLO! България!

Автомобилният състезател от Формула 2 Пламен Кралев вдигна голяма сватба! Той и любимата му Таня организираха тържество, което спокойно може да се нарече българската сватба на годината. Младоженците избраха HELLO!, за да споделят своя звезден миг на щастие.

Джейсън Донован покани HELLO! в дома си. Певецът и съпругата му Анджи за първи път представиха новородената си дъщеря Моли. 11-годишната Джема и 10-годишният Зак са развълнувани от появата на малката им сестричка.

И още САМО ПРИ НАС:

Миа Сантова в много личен разговор за работата и...

Уникалният свят на половин хилядолетното оръжейно семейство Берета
Списание HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. Неговият обем от 92 страници и атрактивната му цена от 1,99 лв. го правят безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания.

В България HELLO! се издава от S Media Team - партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

Приложени снимки: списание HELLO!

За Контакти: Димитрина Шишкова

Източник:
S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5811