Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
20 Май 11, 17:45 / Автор: All Channels Communication
3 отличия грабна All Channels Communication в международния PR конкурс SABRE Awards 2011
Комуникационната агенция All Channels Communication грабна 3 отличия в престижния PR конкурс SABRE Awards 2011. С това постижение агенцията стана най-награждаваната българска агенция в международната надпревара. Победителите бяха обявени късно снощи на специална церемония в Прага, а агенцията получи голямата награда на международното жури в категория „Мода и красота“ за дългосрочната кампания „От любов към живота: AVON срещу рака на гърдата“.
Комуникационната агенция All Channels Communication грабна 3 отличия в престижния PR конкурс SABRE Awards 2011. С това постижение агенцията стана най-награждаваната българска агенция в международната надпревара. Победителите бяха обявени късно снощи на специална церемония в Прага, а агенцията получи голямата награда на международното жури в категория „Мода и красота“ за дългосрочната кампания „От любов към живота: AVON срещу рака на гърдата“. Успоредно с голямата награда агенцията грабна Bronze SABRE Award за проекта си „Зелен старт“, създаден за Пощенска банка, както и специален сертификат за постижения в комуникационната сфера за анализа Е-Consumers Report, изследващ нагласите на потребителите в България в дигитална среда.

Успоредно с наградите 2 допълнителни проекта, създадени от All Channels Communication, се наредиха сред петте най-добри в региона на Европа, Близкия Изток и Африка. В категория „Храни и напитки“ в топ 5 се нареди интегрираната комуникационна кампания „Мисия Белисима“, реализирана за Белла България. Социално отговорната програма в сферата на образованието „Силен старт с Пощенска банка“ се нареди сред топ кампаниите в категория „Образование“.

„Успехите на международни конкурси са изключително важни не само за All Channels, но и за целия пазар у нас. Тези успехи показват на света, че в България се правят качествени и ефективни кампании. Особено съм щастлив, че отличените проекти, обединяват в себе си разнообразни комуникационни канали. Успехът в наградите SABRE е още по-голям, тъй като водеща роля има ефективността на проектите, а там е нашата сила“, коментира Александър Дурев, изпълнителен директор, All Channels Communication Group.

All Channels Communication e единствената българска агенция, носител на 10 международни награди и над 17 номинации от международни конкурси. Само в PR конкурса SABRE Awards агенцията вече има 6 отличия, като успоредно с това е носител и на 3 награди от международния бизнес конкурс Stevie Awards, както и едно отличие от конкурса Golden Drum.

Пълен списък с номинираните и наградените кампании можете да откриете на www.holmesreport.com

All Channels е създадена през 2001 година като класическа PR агенция, която през годините се разва до комуникационна група, обхващаща пълния спектър на комуникационни услуги. В момента групата има няколко обособени комуникационни звена - All Channels | PR, All Channels | Advertising, All Channels | Interaction, All Channels | Activation и Symmetric Communications Consultancy

С близо 10-годишна история EMEA SABRE Awards са водещ форум в областта на PR и комуникациите. Наградите се присъждат от Групата Холмс (Holmes Group) – световен лидер в областта на PR проучванията, експертизата и анализ на световните тенденциите в сферата на връзките с обществеността. През 2011 г. победителите и номинраните проекти са избрани от близо 40 членно жури, съставено от комуникационни специалисти от различни индустрии и от едни от най-ключовите световни компании, агенции и независими организации от сферата на връзките с обществеността.

За Контакти:

Венера Тошева - All Channels | PR, vtosheva@all-channels.com, 02/434 03 79, 0878 601 763

Източник: All Channels Communication

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1136