Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
20 Май 11, 17:48 / Автор: AMI Communications
LG създаде система за домашно кино специално за Централна и Източна Европа
3D Blu-ray системата за домашно кино LG HX806PE се отличава със стилен дизайн, иновативни функции и отлично качество на звука
София, 16.05.2011 г. – LG, един от лидерите на пазара на системи за домашно кино, представи новата си 3D Blu-ray система за домашно кино, която предлага перфектно качество на звука и 3D преживяване, благодарение на алтернативни технологични иновации. LG HX806PE е разработена специално за страните от Централна и Източна Европа и отговаря на специфичните изисквания в региона.

С HX806PE LG предлага на българските потребители по-добро качество на звука в домашни условия на много достъпна цена. „Водещите изисквания на потребителите относно системите за домашно кино все по-често са свързани с качествено забавление и максимална функционалност. Сега клиентите ни могат да имат точно това, от което се нуждаят за истинско домашно семейно забавление. Вярваме, че HX806PE ще ни помогне да затвърдим и дори да подобрим водещата позиция на LG на пазара”, каза Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics за България.

Практичност и комфорт
Със своите колони с регулируема височина, новата LG HX806PE може да бъде едновременно много елегантна и да пести място. Освен че осигурява икономично използване на пространството, това Full HD 3D домашно кино напълно пасва на разположението на телевизора. Никоя от конфигурациите на инсталацията не прави компромис с оптималното обкръжаващо преживяване или аудио качеството.

Повече функции и изключително разнообразно съдържание
5.1. съраунд аудио е само една от страхотните функции на HX806PE. 850W аудио устройството и добре познатите LG функции, сред които LG Sound Gallery и BD Live допълнително подсилват преживяването. Днес обхватът на устройствата за съхранение на данни нараства от PC, CD и DVD до външни хард драйв устройства, до които домашното кино на LG 3D Blu-ray предлага лесен и бърз достъп. Системата поддържа много от популярните медиа формати, включително MKV и DivX.

Забравете за досадното изречение „Няма нищо за гледане по телевизията” и изберете от необятното съдържание чрез функцията Netcast™, която ви позволява да търсите в YouTube, AccuWeather и уеб албумите на Picasa без компютър.

Трудоемкото споделяне на файлове чрез кабел вече не е проблем. Благодарение на DLNA съвместимите дигитални устройства размяната на файлове е по-лесна от всякога. Независимо дали става въпрос за филми, песни или снимки, телевизорите LG ги възпроизвеждат само с натискането на един бутон, без да са необходими кабели.

Добавете стил в дома си
LG HX806PE не е просто система за домашно забавление – тя част от всекидневната, важна мебел и решаващ за стила на помещението елемент. Дизайнът на HX806PE напълно отговаря на специфичните нужди на клиентите от региона на Централна и Източна Европа. Той перфектно се вписва в интериора на модерния дом.

Системата за домашно кино LG HX806PE разполага с функция за възпроизвеждане на 3D Blu-ray съдържание, като устройството се предлага на цената на стандартна DVD система за домашно кино.

Функции:
- Възпроизвеждане на 3D Blu-ray съдържание
- 5.1 channel/850W of обща мощност
- Предни колони с регулируема височина
- HDMI възпроизвеждане
- DLNA (Digital Living Network Alliance) съвместимост
- Функция за дистанционно управление чрез смартфон (Smart Phone RCU)
- Възпроизвеждане на съдържание от външни хард драйв устройства
- Функция NetCast™
- Копиране на съдържание от CD на USB/възпроизвеждане на съдържание от USB
- “EZ” настройки на звука
- LG Sound Gallery
- (Cinema mode, Game tone, Night mode, Dialogue Enhancer, Bass Boost, MP3 upscaling and VSM Plus)
- BD Live

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие.
За повече информация: www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4774