Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
26 Май 11, 07:14 / Автор: PR Agency Anettevents
Експертите: „ Без Бербатов Манчестър нямаше да е шампион тази година”
Антъни Казънс е специалист по футболните залози в един от най-големите европейски букмейкъри- Унибет. Какви са неговите прогнози за Финала на Шампионската лига, какво мисли за представянето на Бербатов през този сезон и още много други подробности от кухнята на големите букмейкъри, само в следващото интервю.
- Можете ли да ни кажете нещо повече за себе си? Възраст, от колко време се занимавате с това, любим спорт и отбор? На какво обичате да залагате?

На 32 години съм и отговарям за футболните залози на Унибет от 10 години. Започнах да залагам още когато бях студент, за да се издържам през университетските години, а Световното Първенство във Франция през 1998 г. бе невероятно доходно за мен!

Най-паметният ми залог бе Манчестър Юнайтед да спечели Шампионската Лига през 1999 г. Но в 89-тата минута те падаха с 1-0 и бях убеден, че ще загубя парите и накрая не можах да повярвам на развръзката. По-късно същата вечер заложих на Boston Red Sox да победят New York Yankees и резултатът беше класическа победа 2-0 за Бостън. Онова лято изучавах интензивно бейзболните залаганията и това бе нещо, на което можех да играя всяка вечер!

След университета започнах работа в Унибет – ключът към успеха бе да имам колкото се може по-широки познания за залаганията на колкото е възможно повече спортове, а не само футболните лиги и тенис турнирите.
Съставял съм залози за всичко, което можете да си представите – от големи събития като Уимбълдън, NBA и големите европейски първенства, до по-малко популярни събития като Снукър, Дартс и Плаване!

- Кой ще спечели трофея в Шампионската лига тази година? Върху какво се основават прогнозите Ви?

На хартия Барселона.
Манчестър Юнайтед всъщност не бяха толкова убедителни този сезон във Висшата Лига. Тяхната домакинска форма наистина бе основния фактор зад спечелването на титлата - победи в 18 мача, 1 равенство и 0 загуби.
Но извън дома наистина се понапрегнаха - само 5 победи, 10 равенства и 4 загуби! Но бяха все по-уверени и доминиращи в по-късните етапи на сезона, когато всъщност наистина имаше значение.
Барселона бе много по-уверена в спечелването на титлата си само с 2 загуби за целия сезон и с 31 гола на Меси. Защитата на Манчестър Юнайтед наистина ще има много трудна задача в събота.
Всичко може да се случи за 90 минути, но моите пари са заложени за победа на Барселона с 2-0.

- Кои са основните фактори, които има вероятност да повлияят на мача?

И двата отбора ще започнат мачаотносително свежи.
Въпреки дългата кампания, двата отбора грабнаха титлите на лигите си рано, и дадоха почивка на ключовите си играчи през финалния уикенд.
Няма големи тревоги от контузии за който и да е от отборите, така че и двата отбора имаха добри 2-3 седмици да се приготвят за голямото събитие.
Някой може да изтъкне, че Манчестър Юнайтед има известно „домакинско” предимство. Мачът, разбира се, е в Англия и те ще имат лукса да не пътуват твърде дълго до столицата.
Много от техните английски национали, като Рууни и Фърдинанд, също ще се чувстват у дома на Уембли – това е почти техен втори дом след Олд Трафорд.
Другото, разбира се, е история и опит.
Барселона спечели Шампионска Лига през 2006 и 2009 г. и ще бъде уверена на финала, но пък Манчестър Юнайтед също вдигнаха купата през 2008 и 1999 г.
Трудно е да се избере явен фаворит между точно тези два отбора!

- Този финал очакван ли бе? Какви бяха коефициентите за тези отбори да достигнат до финал? Коя бе голямата изненада в турнира тази година?

Финалът е между два от предварителните фаворити на турнира и не е голяма изненада.
И двата отбора се изправиха пред големи предизвикателства по пътя си до тук – Барселона надигра Арсенал и Реал Мадрид, а Манчестър победи Челси.
Барселона бяха с коефициент 4.50 да станат шампиони, когато стартира Шампионската Лига, а Манчестър Юнайтед бяха с коефициент 9.00.
Шалке бяха голямата изненада на турнира. Коефициентът им да грабнат титлата бе 75.00 преди старта на сезона, а те се представиха много добре, достигайки до полуфинал.

- Кои са най-интересните промоции и коефициенти за този мач?

Унибет има една от най-добрите оферти за Шампионска Лига, която вървеше по време на целия турнир. Възстановявахме всички загубени залози върху Първо полувреме/Мач, Първи/Последен отбелязан гол и Точен резултат на всички мачове, които завършиха 0-0 и ще направим същото и със залозите за финала!
Това означава, че сме върнали обратно 5-цифрена сума за мачовете, завършили 0-0, като тези между Марсилия и Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Милан, Челси и Копенхаген.
Специално за българските фенове на футболните залози имаме и предложение за финала. Ако Митко Бербатов вкара в мача, ще дадем бонус на всички наши клиенти, направили залог на срещата.

- Нашумелите мачове като този ли са по-популярни сред залагащите или хората предпочитат по-скромни мачове с ясни фаворити?

Най-популярните събития за залагания са големите спортни събития, които доминират в медиите и по спортните страници. Като цяло, колкото по-популярно е спортното събитие, толкова по-популярни са и залозите. Събития от ранга на Световното първенство по футбол, Шампионската Лига и Европейското Първенство често карат да залагат хора, които може дори обикновено да не се интересуват от футбол!
Мачът с най-голям оборот за всички времена в Унибет бе финалът на Световното през 2010 г. между Холандия и Германия – популярно събитие без ясно изразен фаворит.
От друга страна, също забелязваме, че повечето от клиентите ни предпочитат да се подсигурят, като заложат на фаворита.
Колкото по-ясен е фаворитът, толкова по-голям оборот се генерира , тъй като клиентите често се чувстват по-уверени да вземат малка печалба, ако чувстват, че тя им е сигурна.

- Какъв е процесът зад съставянето на залозите за такъв мач? Колко време отнема? Какъв човешки фактори се крие зад това? Само математически формули ли са?

Най-важното нещо е да се изчисли процентната вероятност на нещо да се случи! Имаме 3 възможни резултата – победа за Барселона, равенство и победа за Манчестър Юнайтед. Всичко зависи от мнението на нашия човек, така че ако аз смятам, че Барселона е с 60% шанс да победи в 90-те минути, тогава ще имаме коефициент 1.66.
Ако смятам, че шансът им за победа е само 55%, тогава коефициентът ще е 1.81. Човешкият фактор е най-важното нещо тук, тъй като няма магическа формула.
Ако можеш да оправдаеш своето мнение и съответно своите процентни вероятности (и следователно коефициентите), тогава коефициентите са определени – разбира се, ти не знаеш дали си прав или грешиш, докато не стане ясен резултатът!
Определянето на коефициентите може да отнеме от няколко секунди до часове в зависимост от това колко знаеш за спорта, колко проучвания си направил, дали чакаш конкретни новини и понякога дори твоето предчувствие.

- Унибет е спонсор на Валенсия. Добро ли бе представянето на отбора в Шампионска Лига тази година? Защо?

Валенсия се представи много добре в Примера Дивизион този сезон – 3-то място, гарантиращо им отново място в Шампионска Лига догодина!
И в Шампионска Лига се представиха добре тази година, завършвайки втори в груповата фаза след Манчестър Юнайтед с 3 победи, 2 равенства и 1 загуба.
След това загубиха от Шалке в елиминационната фаза, което бе разочароващо тогава, но в последствие се оказа, че това не е толкова лош резултат, виждайки колко силни бяха Шалке този сезон и как се разправиха с Интер, за да достигнат до полуфиналите!

- Какво мислите за представянето на Бербатов през този сезон? Някакви съвети за представянето му на финала?

Доста просто – без Бербатов, Манчестър Юнайтед нямаше да спечелят титлата в Англия този сезон. Това е може би очевидно, поради 20 гола, които той отбеляза до сега, но това не е всичко. В началото на сезона, когато Юнайтед имаха затруднения и формата на Руни не бе достатъчно добра, той пое отговорността и отбеляза решаващите голове, които доведоха до много победи. В по-късната половина на сезона бе засенчен, тъй като формата на Руни се подобри и отбеляза 11 гола, а Хернбандез избухна на терена с 13 гола.
Но Бербатов често дава приноса си, когато е най-нужен и скоро няма да бъде детрониран, ако се представя така и на най-голямата сцена в света!
Той е с коефициент 8.50 да отбележи първия гол, 8.50 да отбележи последния гол и 3.75 да вкара гол по което и да е време.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4835