Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
27 Май 11, 07:23 / Автор: Търговска верига Зора
Търговска Верига Зора отваря нов обект в Бургас
Търговска верига Зора, един от пазарните лидери в продажбата на бяла, черна и ИТ техника отваря своя 35 магазин в България. Хипермаркетът е втори обект на веригата за граф Бургас.
Търговска верига Зора, е един от лидерите на българския пазар, специализиран в предлагането на бяла, черна и IT техника. За 20-тия си рожден ден открива обширен хипермаркет в Бургас. Новият магазин е втори търговски обект на Зора в крайморския град и е разположен на площ от 1600 кв.м. с цел пълно представяне на продуктовата гама в един модерен и интересен шоурум, отговарящ на високите потребителски изисквания. Обектът ще отвори врати на 2 юни 2011г в 10 часа.

Търговска верига Зора е основана през 1991 година с изцяло българско участие и вече 20 години непрекъснато инвестира в разширяване и модернизация на търговската си инфраструктура. За тези 20 години присъствие на пазара с непрекъснатите иновационни техники и добри практики безспорно са я позиционирали сред лидерите в бранша.

В момента Зора има 34 търговски обекта в България като стремежът на фирмата е да стои по-близо до своите клиенти, за да предоставя качествени уреди на разумни и достъпни цени, перфектно обслужване и гарантиран сервиз.

Хипермаркетът в Бургас ще е 35-ти търговски обект в голямото семейство на Търговска верига Зора в България. Откриването на магазина ще разкрие нови работни позиции за жителите на града.

За да е изненадата пълна в духа на 20-тия рожден ден и настъпването на лятото, Търговска верига Зора е подготвила промо период от 2 до 12 юни в рамките, на който жителите на слънчев Бургас ще могат да закупят бяла, черна и IT техника на специални цени и да се възползват от ексклузивни отстъпки. Заповядайте при нас в периода 2-12 юни, за да се потопите в един по-хубав технологичен свят. Зора предлага на вашето внимание богата продуктова гама, включваща топ модели бяла, черна и IT техника на утвърдени европейски и световни брандове.

Очакваме ви в Бургас на адрес: улица „Янко Комитов” 8, в сградата на мебелни салони АИКО.

За Контакти:02/813 03 40

Източник: www.zora.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.9647