Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
30 Май 11, 18:28 / Автор: onfest.bg
Първият ON! Festival в София
Между 16 и 18 септември 2011 г. Интер Експо Център - София ще се превърне в зона, изцяло резервирана за младежките интереси, дух, енергия и забавления. На 16 септември „ON! Festival” ще бъде открит със зрелищен танцов спектакъл с участието на над 150 танцьорa! Уникалната за България платформа на фестивала има амбицията да събере на едно място най-популярните младежки занимания: съвременна музика, състезания и демонстрация по танци, скейтборд, графити, японска култура и beatbox. Програмата включва и представяне на най-нови IT технологии и турнири по компютърни игри, които ще наситят атмосферата с още по-силни емоции.
„ON! Festival” ще се разгърнe на повече от 7000 м2 площ, в която ще бъдат разположени различни точки на младежки интереси. В тях ще се редуват демонстрации, уъркшопи, семинари, музикални и танцови конкурси, лекции и дискусии на теми, които вълнуват младите хора.

Първият „ON! Festival” ще се разположи в 5 тематични зони със собствена програма, наситена и пълна с атракции - Party ON!, Street ON!, Dance ON!, Technology ON! и Aniventure.

Party ON! е зоната, в която ви очаква вашата музика и страхотно настроение за вечерните партита, с които приключват фестивалните дни в петък и събота. На голямата сцена в Зала 5, “HMSU” обещават да представят едни от най-съществените световни изпълнители в областта на drum and bass, dubstep и beatbox, а за втората вечер “Строежа” подготвя специална програма за всички, които харесват Рок, Хардкор и акустичен звук на живо! Сцената няма да остане празна и през деня, като в събота и неделя там ще се изявяват млади, все още неизвестни групи, избрани след предварителен кастинг.

Street ON! ще е най-голямата зона на „ON! Festival”. На открито ще бъде изграден мини скейтборд парк, където най-добрите български скейтъри ще демонстрират своите умения и ще се състезават помежду си. Над 400 квадратни метра ще бъдат предоставени на въображението на професионални Графити артисти от страната и чужбина, за да покажат своите различни техники и стилове. Ще дадем възможност и на най-младите графити ентусиасти да изразят своя собствен уникален свят върху специално място на стените на Експо Центъра.

Dance ON! зоната ще бъде изградена в партньорство с най-голямата верига училища по Hip-Hop танци - Street Dance School “The Center”, а отговорни за музиката и доброто настроение по време на всички танци, батъли и уоркшопи ще бъдат някои от най-добрите хип-хоп диджеи.

В Technology ON! ще видите едно от малкото LAN партита в България! Турнири по Overclock и демонстрации на най-новите технологии в IT сектора ще допълват програмата в тази зона. В обособеното Game пространство любителите на игри ще имат възможност да се потопят в любимите си виртуални светове и да премерят сили. Ще има състезания на PC и конзолни игри, както и демонстрации и тестове на най-новите и атрактивни конзолни контролери - Move и Kinect.

Aniventure - ежегодният фестивал за японска култура, аниме и манга, организиран от клуб „Nakama“, ще се проведе в рамките на ON! Festival. Кулминацията в тази зона ще бъде Cosplay (от Costume Play) - конкурсът, в който герои от игри, филми и комикси ще оживеят пред очите на посетителите.

За първи път в България в рамките на фестивала ще се проведе и семинар за разработка на игри „Game development”. Той има за цел да популяризира разработването на игри, да ориентира професионално и мотивира младите хора, решили да се занимават с това, което обичат. Те ще имат възможност да получат информация за възможностите, с които разполагат и отговори на въпросите си от първо лице.

Скачайте в кецовете и затегнете коланите, защото ON! Festival ще ви отвее...

За Контакти: https://www.facebook.com/note.php?note_id=115974268486524

Източник:
http://onfest.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1104