Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
01 Юни 11, 03:28 / Автор: LG
Angry Birds Rio ще бъде предварително инсталирана на смартфоните LG Optimus
LG Electronics анонсира споразумение с Fox Digital Entertainment и Rovio Mobile, според което играта Angry Birds Rio ще бъде предварително инсталирана на всеки смартфон на LG от серията Optimus.
София, 30.05.2011 г. - LG Electronics анонсира споразумение с Fox Digital Entertainment и Rovio Mobile, според което играта Angry Birds Rio ще бъде предварително инсталирана на всеки смартфон на LG от серията Optimus. Това безпрецедентно решение ще даде възможност на всички потребители, които си купуват Optimus, да се радват на повече съдържание, с което да се забавляват. Angry Birds Rio – продължението на популярната игра Angry Birds – е създадена съвместно с Twentieth Century Fox и в нея са включени героите от Angry Birds, както и анимационните звезди от наскоро излязлата от студиото продукция Rio.

„Развълнувани сме от това, че можем да зарадваме клиентите си с една от най-успешните мобилни игри”, каза Йонг-Сеок Янг, вицепрезидент Бизнес стратегии на LG Mobile Communications Company. „Angry Birds Rio ще ни помогне да демонстрираме на нашите клиенти мощността, безупречното и високоскоростно представяне на сериите смартфони LG Optimus с операционна система Android”.

„С огромно нетърпение ще открием пред милионите клиенти на LG по света забавния и вълнуващ свят на Angry Birds Rio”, каза Микаел Хед, изпълнителен директор на Rovio.
„С над 20 милиона изтеглени копия към днешна дата, Angry Birds Rio се превърна в най-успешната игра, която някога сме създавали. С премиерното представяне на играта на висококачествените LG Android смартфони по света очакваме в бъдеще да постигнем дори по-голям успех.”

„Партньорството ни с компания от световен мащаб, каквато е LG, още веднъж разширява разпространението на успешната игра Angry Birds Rio, като същевременно продължаваме да провокираме интерес около филма Рио 3D, който вече е изключително популярен сред хората по света”, каза Питър Левинсън, президент „Нови медии и дигитално разпространение” в Twentieth Century Fox.

В Angry Birds Rio истинските сърдити птици са отвлечени във вълшебния град на Рио, където накрая успяват да избягат от своите похитители и се заемат със спасяването на приятелите си Блу и Джеуел – два папагала ара, звезди от популярния филм на Fox RIO. Също както в първата част, героите от Angry Birds Rio ще се включат във вълнуващи сюжети и незабравими предизвикателства – всички с неочаквани обрати, базирани на популярния филм. Играта първоначално излезе с 60 нива, но броят им постепенно ще бъде увеличаван.

Първият модел, на който играта ще бъде предварително инсталирана е канадската версия на LG Optimus 2X, първият в света двуядрен Android смартфон. Благодарение на отличните възможности за възпроизвеждане на видео и изображения и усъвършенстваните функции, сред които HDMI mirroring, потребителите могат да се възползват от всички предимства на безпроблемната работа с няколко приложения едновременно, мигновена реакция при допир на сензорния екран, както и да се радват на ярки цветове и преживяване като това на всяка съвременна гейминг конзола.

Angry Birds Rio ще бъде налична на смартфоните от серията LG Optimus от второто тримесечие на 2011 година.
# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие.

За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят.

За повече информация:
www.lg.com

Източник:
www.lg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8051