Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
01 Юни 11, 03:37 / Автор: CNR Communications
Варна е новият домакин на кулинарното турне „Bravissimo и на печките Diplomat”. Варненци се насладиха на изкуството на Лео Бианки
„Дипломат Корпорейшън” ООД даде старт на горещото турне „Bravissimo и на печките Diplomat”. Представянето на философията и маршрута на турнето се състоя в София, на 11 май. След Пловдив и Бургас, Варна стана новият домакин на турнето.
„Дипломат Корпорейшън” ООД даде старт на горещото турне „Bravissimo и на печките Diplomat”. Представянето на философията и маршрута на турнето се състоя в София, на 11 май.

След Пловдив и Бургас, Варна стана новият домакин на турнето. На 28 май в магазин TECHNOPOLIS лицето на кампанията Лео Бианки представи забележителните качества на новите малки готварски печки Diplomat и демонстрира своите кулинарни умения пред публиката. По време на събитието се проведе и кулинарно състезание, което бе спечелено от Ралица Цветкова, с ястието „Свинско месо с картофи и сметана”.

Тя е третият финалист, който ще вземе участие в „Големият кулинарен финал на турнето „Bravissimo и на печките Diplomat”, който ще се проведе на 2 юли, в Diplomat Plaza Hotel & Resort - гр. Луковит. Другите двама финалисти са Валентина Семкова от Пловдив и Диана Узунова от Бургас. Останалите финалисти ще бъдат избрани по време на следващите събития от турнето в салоните на TECHNOPOLIS в Русе на 4 юни и в София на 11 юни. Всички желаещи да вземат участие в конкурса, могат да се запознаят с условията в сайта на „Дипломат корпорейшън” ООД www.diplomat.bg.

Новите малки готварски печки Diplomat са част от продуктовите линии уреди за дома на „Дипломат корпорейшън” ООД. Качеството на живот на потребителите е в основата на философията фирмата.

За Контакти:cnrcomm@gmail.com

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4564