Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
02 Юни 11, 10:18 / Автор: PR Agency Anettevents
Дестинация суинг: Кан, Варна, София. Сентиментал Суингърс покоряват публиката навсякъде
Преди броени дни Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет се върнаха от Кан, където пяха пред всички гости на българското парти, посветено на двата родни филма от официалната селекция на кинофестивала. Те заминаха за Френската ривиера по покана на организаторите на българското участие в Кан тази година – „Национален филмов център”, София Филм Фест и продуцентите на двата филма, „Островът” и „Аве”. Невероятното суинг преживяване нямаше да е възможно без подкрепата на истинския меценат Ангел Христанов и финансовата помощ на свързаната с него компания „Медицинска техника инженеринг”.
В Кан музикантите плениха всички гости и приятели на българското кино, сред които бяха представители на фестивалите във Венеция, Сънданс, Берлин и Москва, както и много продуценти, дистрибутори, агенти, журналисти от международни и български медии. Героинята от „Островът” на Камен Калев, Летисия Каста също се забавляваше в ритъма на суинга. След партито директорът на Австрийската филмова комисия Мартин Швайгховер сподели, че това е най-доброто и стилно парти на тазгодишното издание на филмовия фестивал. Дори бразилците, които се славят като организатори на едни от най-запомнящите се партита в Кан, признаха, че Сентиментал Суингърс и компания тази година са били ненадминати. Много от гостите на бразилското парти, което се състоеше паралелно и в съседство с българското, се прехвърлиха на дансинга, който вибрираше цяла вечер в ритъма на суинга.

Малко преди Сентиментал Суингърс да пленят френската публика, новата серия розета CHANSON на „Домейн Бойар” си тръгна с медали от най-престижния световен конкурс за розе в света - Mondial du Rose, който също се проведе в Кан в началото на май.

За първи път българско розе спечели златен медал на най-важния световен конкурс в тази област и това е изисканото вино от сорта Марселан „CHANSON Modernes”. Останалите представители от колекцията - „CHANSON Classique” и „CHANSON Cabaret”, спечелиха сребърни медали на същия конкурс.

Веднага след Кан Сентиментал Суингърс подготвят запомнящо се преживяване на Българската ривиера. На 9 юни трите суинг дами и брилянтните музиканти от Михаил Йосифов Секстет, в компанията на DJ Skill, ще открият летния сезон в ресторант Хоризонт във Варна. Различната му винтидж атмосфера кореспондира със стила и посланието на Сентиментал Суингърс по великолепен начин. Ето защо това е най-логичният избор за пространство, в което да се осъществи партито под мотото Шансон Модерн.

На 9 юни акцент в изпълненията на фронтадамите и бенда ще бъдат модерните хитове в изцяло нов суинг вариант. Всички гости в ресторант Хоризонт ще се насладят на уникалния вкус на награденото със златен медал розе на „Домейн Бойар” – „Шансон Модерн”. Изисканото парти ще се случи на терасата на заведението, където в акомпанимент на морските вълни цяла вечер ще се лее суинг, шансони, вино и вълшебно настроение. В юнската вечер на брега на морето Сентиментал Суингърс ще накарат присъстващите да танцуват под звездите, ще ги пренесат в романтична Франция и ще ги оставят в плен на неотразимото си излъчване.

За предстоящото събитие са изготвени специални куверти, в които организаторите са включили приятни и вкусни изненади за посетителите. Пропуските вече се продават в ресторант Хоризонт.

След като открият летния сезон на морето, Сентиментал Суингърс и Михаил Йосифов Секстет ще зарадват ценителите с последното парти преди разгара на лятото. Концертът ще се състои в София Лайв Клуб на 11 юни. Мотото на вечерта е София Суинг Сити: Шансон Кабаре и в светлината на прожекторите ще бъде розето Шансон Кабаре, което всички присъстващи ще имат възможност да опитат.

Специално за вечерта музикантите подготвят класически кабаретни песни. Атмосферата на клуба до максимална степен ще пресъздава пространството в едно кабаре – ще има конферансие, танцьори, подобаващи костюми и грим и, разбира се, декори. Това ще бъде своеобразна премиера на подобно кабаретно шоу за България и ще превърне вечерта на 11 юни в наистина специално преживяване за мнозина.

За танцуващите до сутринта отново ще се грижат неустоимите селектори – диджеите от Дъ Смъглърс Кълектив.

Билети за кабарето вече са достъпни на цена от 12 лв. /и 15 лв. в деня на концерта/ – на сайтовете: www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketsbg.com.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4885