Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
02 Юни 11, 20:51 / Автор: HP
HP заема лидерска позиция по отношение на дизайна благодарение на стилните си потребителски лаптопи
HP разшири портфолиото си от потребителски мобилни компютри с нови и подобрени продукти, които осигуряват оптимална комбинация от висок стил и практичен дизайн.
София, 01.06.2011 – HP разшири портфолиото си от потребителски мобилни компютри с нови и подобрени продукти, които осигуряват оптимална комбинация от висок стил и практичен дизайн.

Продуктите са подчинени на дизайнерската философия “MUSE” (материали, употреба, сетивност и преживяване/ materials, usability, sensory appeal and experiences) на потребителските лаптопи HP Mini 210 и HP Pavilion dm4. Тези подобрени модели обединяват богат набор от материали, които оформят релефните корпуси и лесни за боравене елементи за по-добра употреба. Всичко това се предлага в комбинация с изящни елементи, които осигуряват сетивност и интуитивни функционалности за по-лесна употреба.

Новите продукти включват:

— HP Mini 210 с обновен дизайн, ярки цветове и HP Beats™ Audio, разработена в сътрудничество с Dr. Dre, която позволява на слушателите да чуват музиката точно по начина, по който е изпълнена от артистите – така, както звучи в студиото.

— Подобрена HP CoolSense технология, която може да отчете, къде работите с устройството и автоматично да направи съответните настройки, за да избегне прегряване, вече се предлага и на HP Pavilion dm4 и HP ENVY 14 и ENVY 17.

HP Mini 210 – лаптоп със стил
С налична Beats Audio технология и обновен дизайн, HP Mini 210 е последен модел преносим компютър, който предлага възможности за висококачествено забавление и продуктивност в движение. С тегло под 1.39 кг.(2) и дебелина по-малко 2.5 см., стилният HP Mini 210 може да работи до 9.5 часа с едно зареждане на батерията. (1)

Новият дизайн на Mini 210 предлага модерна и опростна визия с гладка долна част на корпуса. Продуктът се предлага в няколко атрактивни цвята.
Стилният лаптоп разполага и с приложението HP QuickWeb 3.0 (2), което осигурява на потребителите по-голяма продуктивност като се свързва с интернет до няколко секунди след включване на минито. QuickWeb 3.0 разполага с уиджети и може да се синхронизира с отметките (bookmarks) на Windows®. Потребителите могат да чатят с приятелите си в Skype, да генерират постове за Facebook и Twitter и да се информират за предстоящи ангажименти и събития на едно място. (3)

Иновативни технологии, които увеличават ползите за потребителите
Стилният и функционален HP Pavilion dm4 предлага технологията HP CoolSense, която включва опростен потребителски интерфейс. CoolSense използва подобрен хардуер и интелигентен софтуер, чрез който спомага за охлаждането на компютъра. С тегло под 2.1 кг.(4), dm4 впечатлява със своя HD LED BrightView монитор с диагонал от 35.6 см. (14”) и тъмнокафяв метален корпус. Усъвършенстваната CoolSense технология е налична и при високия клас ноутбук HP ENVY 14.

Технологията HP SimplePass с One-Time Password (универсална парола), която защитава личната информация и улеснява управлението на пароли сега е налична при лаптопите Pavilion dm4, dv6 метал and dv7 метал. HP SimplePass с универсална парола на практика елиминира възможността потребителите да станат жертва на измама, като осигуряват универсални пароли, изискващи пръстов отпечатък на потребителя. Тези универсални пароли, които се генерират на всеки 60 секунди, гарантират безопасен достъп до уебсайтове, които съдържат финансова информация, като eBay или PayPal.(3)

Цени и наличност(6)

— The HP Mini 210 започва да се продава на цени от 699 лв. и вече е наличен на българския пазар в няколко цвята: червено, розово, морско синьо и розово каре.
— The HP Pavilion dm4 започва да се продава на цени от 1549 лв. и вече е наличен на българския пазар.
— The HP ENVY 14 започва да се продава на цени от 1999 лв. и вече е наличен на българския пазар.
Повече информация за продуктите, включително продуктиовите спецификации и снимки, можете да намерите на www.hp.com/personal.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Продължителността на живота на батерията зависи от модела на продукта, конфигурацията, наличните приложения, функции, употреба, безжична функционалност и настройките на енергопотреблението. Оптималният капацитет на батерията автоматично ще се намали с течение на времето и употребата на продукта. Допълнителна информация може да бъде намерена на MobileMark07 battery benchmark: www.bapco.com/products/mobilemark2007.
(2) Технологията HP QuickWeb е достъпна, когато лаптопът е изключен и работи операционна система Windows. Необходим е достъп до интернет. Разходът на време зависи от конфигурацията на системата. За използване на функцията след махането на батерията лаптопът трябва първо да се рестартира.
(3) Има нужда от достъп до Интернет.
(4) Теглото варива според конфигурацията.
(5) За възпроизвеждането на HD изображения е необходимо HD съдържание.
(6) Усреднени крайни цени. Действителните цени могат да бъдат различни. 

За повече информация:

Здравко Димов
HP PSG Commercial
Category Manager
Zdravko.dimov@hp.com

Виржиния Недева
HP PSG Marketing Manager
Virginia.nedeva@hp.com

Хюлет-Пакард България
Бизнес център „Камбаните”,
крило Б, ет. 5
Околовръстен път 258

Източник:
www.hp.com/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0297