Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
07 Юни 11, 23:55 / Автор: Ardency Consulting
Interactive Intelligence навлиза на българския пазар
Interactive Intelligence, водеща световна компания за интегрирани IP решения за бизнес комуникации, обяви навлизането си на българския пазар.
София, 07 юни 2011 г. – Interactive Intelligence, водеща световна компания за интегрирани IP решения за бизнес комуникации, обяви навлизането си на българския пазар.

Interactive Intelligence е международна софтуер компания, която предлага интегрирани комуникационни решения за автоматизация на контактни центрове, корпоративна IP телефония и автоматизиране на бизнес процеси. Компанията е сред определените от Software Magazine Top 500 световни доставчици на услуги и софтуер и е в Топ 100 на Forbes за най-добрите малки компании в Америка. За разлика от своите конкуренти, Interactive Intelligence винаги е била софтуер компания и е една от малкото, които предлагат своите решения и чрез SaaS модел.

В България Interactive Intelligence ще предлага своя водещ продукт Customer Interaction Center (CIC). CIC е интегрирана платформа за контактен център и бизнес телефония, създадена като интегрирано решение за контактен център, което елиминира разходите свързани със закупуване, поддържане и интегриране на хардуер-базирани системи. Софтуерът е базиран на отворения SIP протокол, което дава избор за въвеждането на различни хардуер платформи според предпочитанията на клиента. Компанията ще таргетира големи и средни организации с високи изисквания за ниво на качество на услугата или въвеждащи сложни маркетинг кампании за компании от финансовия, аутсорсинг и публичен сектори.

Софика Груп, водеща българска аутсорсинг компания и доставчкик на BPO решения, ще бъде партньор и ексклузивен дистрибутор на решенията на Interactive Intelligence в България. Г-н Димитър Филипов, директор стратегии и нови продукти в Софика отбеляза: “Back-end решения като тези на Interactive Intelligence много често определят лидерството или загубата на бизнес в дадена индустрия чрез дефиниране на качеството на услугата. Решенията и услугите, които ще предлагаме съвместно с Interactive Intelligence, ще помогнат на българските компании да бъдат още по-конкурентни и като цяло, ще помогнат да запазим лидерската позиция на страната ни в аутсорсинг индустрията.”

Дейността на Interactive Intelligence в България ще бъде координирана от г-н Марсин Григиелски, регионален директор на компанията за Централна и Източна Европа.

За Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Inc. (Nasdaq: ININ) е международен доставчик на интегрирани комуникационни решения за автоматизация на контактен център, корпоративна IP телефония и автоматизация на бизнес процеси. Решенията на компанията, които могат да бъдат инсталирани при клиента или предлагани като услуга, включват и специални приложения за вертикали като застраховане и събиране на вземания. Interactive Intelligence е основана през 1994 година и до днес има над 4 000 клиента от целия свят. Компанията е между Топ 500 световни доставчици на услуги и софтуер и е класирана от списание Forbes сред 100-те най-добри малки компании на Америка. Interactive Intelligence е позиционирана в лидерския квадрант на Gartner за инфраструктура на контактен център (проучване от 22 февруари 2010 г.). Служители на компанията наброяват 800 души и централата се намира в Индианаполис, САЩ. Interactive Intelligence управлява 19 офиса в Северна Америка, Латинска Америка, Европа, Близък Изток, Африка и Азия. За повече информация: www.inin.com.

Interactive Intelligence Inc. притежава търговските марки, лога и други марки свързани с INTERACTIVE INTELLIGENCE. Всички други търговски марки, споменати в този документ, са собственост на техните притежатели.

За Sofica Group
Софика Груп е най-голямата българска компания в сферата на аутсорсинг на бизнес процеси - BPO (Business Process Outsourcing). Компанията отбеляза средногодишен ръст от 50% на продажбите през последните четири години, като само през 2010г. те са нараснали с 30 на сто. В Софика Груп работят над 650 специалисти, които обслужват клиенти на повече от 15 езика. От една година Софика Груп има представителство в Македония. Повече информация можете да намертите на: www.sofica-group.com

Източник:
http://ardencyconsulting.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2908