СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Реклама

07 Юни 11, 23:58 / Автор: BGReklama.bg
BGReklama.bg обяви своя официален старт
Специализираният портал BGReklama.bg представи официален старт на платформата си с амбицията да бъде в помощ на рекламния и медиен пазар в България.
На 4-ти юни, по време на Медиамикс Албена 2011, сайтът BGReklama.bg официално стартира отворена интернет платформа за медии, рекламни агенции, фирми и лица, свързани пряко или косвено с рекламния и медиен пазар у нас.

BGReklama.bg е насочен както към специалистите в бранша, така и към рекламодателите, които могат да осъществят лесен контакт с рекламни агенции и медии, да се запознаят с нови тенденции, канали за реализация и иновации. Секциите са така подбрани, че да съдържат всякаква информация - базова, новинарска, търговска, HR.

BGReklama.bg, като специализиран портал, предоставя възможност на участниците в бранша да регистрират своите рекламни агенции и медии в Каталога на сайта. Амбицията на екипa е да създаде актуална база данни на фирмите в тази област. Всяка компания сама може да определи най-силните места на своята дейност, като в платформата на BGReklama.bg може да се създават и допълнителни категории съобразно нейните нужди.

Порталът бе видим за посетителите от началото на месец май, като през това време се осъществи контакт и бяха актуализирани данните на всички рекламни агенции и медии, които са около 3 000 към момента в каталога на BGReklama.bg.

От самия си старт, порталът подкрепя актуални форуми, събития и конкурси и информира своите посетители за тяхното развитие. BGReklama.bg отразява редица значими събития: Медиамикс Албена 2011, EFFIE 2011, семинара Copywriting Masterclass, който ще се проведе в София, с известния говорител Дрейтън Бърд, форумът „е-Аcademy и приятели”, новата инициатива на организаторите на международното събитие “Webit Congress” и други.

Силен интерес за посетителите на Bgreklama.bg до сега бележи рубриката „Представяме Ви”, където се публикува информация за рекламни агенции, медии, обслужващи рекламния и медиен пазар фирми, представят се различни услуги, нови комуникационни канали, изложения, форуми, асоциации, специфични рекламни възможности.

Посетителите на BGReklama.bg могат да намерят и сами да публикуват актуална информация под формата на търговски оферти и обяви за работа в бранша, които благодарение на тясната специализация на сайта да достигнат до таргетирана аудитория.

Медиата включва и форум, който позволява да се дискутират интересни теми, обхващащи онлайн и офлайн реклама, бранд, тенденции, медиите и рекламата по света, ресурси и много други.

Целта на портала BGReklama.bg е да бъде отворена платформа, където посетителите да намират и публикуват новини, оферти, обяви за работа, представяния, свързани рекламния и медиен бранш. Предназначен за хора, ангажирани с рекламата и медиите, специализираният портал BGReklama.bg е създаден така че да бъде гъвкав и да се изменя с времето съобразно техните приоритети.

Екипът на BGReklama.bg обещава много нови рубрики и интересни класации до края на 2011 г.

Потребителите на BGReklama.bg могат да следят медиата и чрез Facebook профила й BGreklama BG и фен-страницата „Влюбени в рекламата”, както и в Тwitter - bgreklamabg

За Контакти:

Катя Ихчиева,