Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
10 Юни 11, 19:10 / Автор: PRates Agency
Първата международна козметична конференция е вече факт
Боровец се превърна в арена на красотата, приютявайки над 150 специалиста от Бюти бизнеса
„Новости в естетичната медицина и козметиката” е темата, която събра почти 200 специалиста от салоните за красота от цялата страна, по време на Първата международна козметична конференция, организирана от Lidera Group, с подкрепата на Асоциацията на малките и средни предприятия в индустрията за красота и здраве (АМСПИКЗ) и с медийната подкрепа на списание „Arena of Beauty”.

10-ти и 11-ти юли са дните, в които козметици от цяла България ще сверят часовниците си с най-новите процедури и технологии. Лектори от Германия ще демонстрират нова дерматологична подмладяваща терапия, съвременни пилинг методи, както и тренинг оригинален метод BDR. Ботокс, кавитация, Органик Гурме SPA ритуали за тяло са само част от презентациите, които ще се представят. И тъй като темата за красотата не е само апарати, уреди и умения, изпълнителният директор на АМСПИКЗ - Емилия Динкова, ще представи предложенията на асоциацията към държавните институции за регламентиране на условията за работа на салоните за красота и пакети от мерки за преодоляване на нелоялната конкуренция.

Организаторите на Първата международна козметична конференция са предвидили и тестване по избор на VPL – фотоепилация, RF – радиочестотен лифтинг, BDR – локално попълване на бръчки и други естетични процедури на половин цена. Повече информация за програмата на събитието може да намерите на: http://www.mgdesign-bg.net/cosmetic_conf/ .

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd
0888 86 80 86

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2294