Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
15 Юни 11, 16:22 / Автор: iZone.bg
iZone.bg предлага нова услуга - инидивидуална поръчка на мобилни компютри
От днес iZone.bg, специализираният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, предлага нова услуга - индивидуална поръчка на мобилни компютри.
София, България, 14 юни 2011 г. iZone.bg, специализираният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, предлага нова услуга - индивидуална поръчка на мобилни компютри.

С този нов начин на пазаруване клиентите на iZone.bg ще могат да купуват екзотични мобилни компютри, които не са налични на българския пазар. Уникалните модели са публикувани в новата зона на сайта - „Зона за индивидуални поръчки”.

„Индивидуалната поръчка е насочена към модерните потребители, които търсят нестандартни мобилни компютри с най-новите технологии. Те ще могат бързо и лесно да поръчат специалния си лаптоп, нетбук или таблет в iZone.bg”, каза г-жа Моника Атанасова-Ганчева, маркетинг мениджър на електронния магазин.

В Зоната за индивидуални поръчки клиентите на iZone.bg ще откриват разнообразна селекция от актуални и екзотични модели с промоционални цени и гарантирано качество.

„За нас е много важно клиентите ни да имат неограничен избор при покупката на мобилен компютър. Вярваме, че всеки един потребител има индивидуален подход и уникални желания, и затова създадохме тази нова възможност”, допълни г-жа Атанасова-Ганчева.

Разгледайте новите мобилни компютри в Зоната за индивидуални поръчки на http://izone.bg/zone_individual_orders.html.

За iZone.bg
iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.

Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

* * *
За допълнителна информация:

Моника Атанасова-Ганчева
Маркетинг мениджър
iZone.bg - The New Way of Shopping
тел.: 0887 100 000, 02/ 91 555 70
m.atanasova@iZone.bg
www.iZone.bg
icq: 587194164
skype: iZone.bg

За Контакти: Моника Атанасова-Ганчева

Източник:
http://iZone.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4881