Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
14 Юни 11, 23:31 / Автор: AMI Communications
HP повишава сигурността и улеснява преносимостта с обновена серия бизнес лаптопи
HP представи линията си бизнес мобилни компютри, включваща иновативни продукти и услуги, създадени, за да подобрят сигурността и нивото на работа, като същевременно са леснопреносими и имат елегантен стил, така че да осигурят несравнимо добро преживяване на потребителите в движение.
14.06.2011 г. – HP представи линията си бизнес мобилни компютри, включваща иновативни продукти и услуги, създадени, за да подобрят сигурността и нивото на работа, като същевременно са леснопреносими и имат елегантен стил, така че да осигурят несравнимо добро преживяване на потребителите в движение.

HP ProtectTools са интегрирани във всички нови модели бизнес лаптопи и осигуряват на бизнеса по-голяма сигурност на съхраняваната информация, инсталирането на ъпдейти и отговарянето на нормативната уредба на страната. В допълнение, HP ProtectTools позволяват на компании от всякакъв размер да управляват сигурността централно, като тази възможност е достъпна както за потребители както на HP, така и на други компютри. Освен това технологията HP Beats™ Audio за първи път е част от бизнес лаптоп.

Новите продукти са проектирани спрямо концепцията на НР за дизайн на бизнес мобилните компютри “FORGE”, която е използвана при моделите от сериите HP ProBook m и EliteBook p. Индустриалният дизайн на концепцията FORGE осигурява издръжливи корпуси с прецизно проектирани детайли, осигуряващи надеждността, като същевременно щадят природата.

Новите продукти и услуги включват:

— С дебелина под 2,5 см., HP ProBook 5330m е надежден бизнес лаптоп с двутонна цветова схема, гладко алуминиево шаси и клавиатура със задно осветление. Това е първият бизнес мобилен компютър, който предлага технологията Beats™ Audio, разработена от HP и Beats™ на Dr. Dre. Благодарение на нея потребителите могат да чуват музиката така, както е звучала в звукозаписното студио.

— Най-малкият и лек HP EliteBook, който тежи само 1,67 кг.(1) Лаптопът с обновен дизайн HP EliteBook 2560p разполага с HP ProtectTools, които повишават сигурността, 38 см. диагонален дисплей с висока резолюция (HD)(2), високоскоростен процесор със стандартен волтаж и оптичен драйв.

HP ProBook 5330m – тънък, стилен и достъпен

Създаден, за да отговори на нуждите на бизнес потребителите, които ценят сигурността, производителността, достъпността и високия стил.

Новият HP ProBook се захранва с последните процесори от второ поколение(3) Intel Core™ i5 и i3, които работят със стандартно напрежение. Моделите разполагат и с HP Fingerprint Sensor и TPM, които осигуряват оптимална сигурност на информацията, съхранявана на устройството.

Опционалната Intel vPro технология(4) намалява разходите, повишава нивото на сигурност и подобрява възможностите за дистанционен контрол. С дебелина по-малко от 2.5 см., HP ProBook 5330m тежи под 1.8 кг. (1) и разполага с 34 см. диагонален HD екран(2) за изключително лесна преносимост. Има клавиатура със задно осветяване, която улеснява писането на недобре осветени места.

HP EliteBook 2560p and 2760p – лек, мощен и винаги готов за път

Изключително преносимият ноутбук HP EliteBook 2560p и ноутбук-таблета EliteBook 2760p разполагат с инструменти за подобряване на сигурността с HP ProtectTools и съчетават модерен дизайн с прецизна изработка.

В стилен платинен цвят, HP EliteBook 2560p се отличава с тънък дизайн и форма, наподобяваща тази на мидена черупка. Има лек 37.5 см. диагонален LED HD дисплей със задно осветление(2) с размери 41 см. х 23 см. и оптичен драйв за по-голямо удобство при експлоатация в движение. Предлагайки комбинация от функционалностите на традиционните мобилни лаптопи и подвижността на таблет за писане, HP EliteBook 2760p дава възможност за работа както с писалка, така и с докосване с пръст.

И двата EliteBook модела предлагат Intel Core i7 или i5 двуядрени процесори от второ поколение(3), Intel Turbo Boost Technology 2.0(5) и vPro технология.(4) Те също така включват 7,200 RPM драйвове(6) и SSD памет, благодарение на която батерията издържа по-дълго време, надеждността е повишена и лаптопът работи по-безшумно и стабилно.

Докинг станции и дисплеи за работно място, създадено според персоналните изисквания на потребителя

Новата HP 2560p докинг станция дава възможност на бизнес потребителите да разширяват свързаността и удобството при работа с ноутбука докато работят от фиксирана станция. Докинг станцията предлага четири USB порта и eSATA, DisplayPort и VGA портове за допълнителна свързаност към периферните устройства и съвместимост с набор от видео устройства.

Цени и наличности
— HP ProBook 5330m започва да се продава на цени от 1099лв и се очаква да бъде наличен 1 юли
— HP EliteBook 2560p започва да се продава на цени от 1999лв и се очаква да бъде наличен от от 1 юли
— HP EliteBook 2760p започва да се продава на цени от 2499лв. и се очаква да бъде наличен от 1 юли
— HP 2560p Docking Station започва да се продава на цени от 249лв и се очаква да бъде наличен от 1 юли
— Повече информация за продуктите, включително продуктови характеристики и снимки, можете да намерите на www.hp.com/personal.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Теглото варира спрямо конфигурацията.
(2) За да бъдат възпороизведени HD визии се изисква HD съдържание.
(3) 64-бита компютинг на Intel архитектура изисква компютърна система с процесор, чипсет, BIOS, операционна система, драйвъри за устройството и приложения, работещи с Intel 64 архитектура. Процесорите няма да работят (в това число 32-бита изпълнение) без съвместим с Intel 64 архитектура BIOS. Изпълнението зависи от хардуерните и софтуерните конфигурации. Допълнителна информация е налична на www.intel.com/info/em64t. Quad Core е проектиран така, че да подобрява работата на мутитрединг софтуерни продукти и операционни системи, които поддържат хардуерен мултитаскинг и може да изисква инсталирането на подходящ софтуер на операционната система за оптимално изпълнение. Не всички клиенти и приложения ще могат да се възползват от тази технология. Номерацията на Intel не е мярка за по-добра работа.
(4) Някои от функциите на vPro, сред които технологията за управление Intel Active и технологията Intel Virtualization изискват допълнителен софтуер от трета страна, за да могат да работят. Наличността на бъдещи приложения за „виртуални устройства” за vPro технологиите зависи от трети страни доставчици на софтуер. Предстои да бъде установена съвместимост с бъдещи „вируални устройства”, както и с операционни системи Microsoft Windows Vista® и Windows 7.
(5) Технологията Intel Turbo Boost 2.0 изисква персонален компютър с процесор, съвместим с Intel Turbo Boost 2.0. Работата на Intel Turbo Boost 2.0 зависи от хардуерната, софтуерната и цялостната системна конфигурация. Допълнителна информация е налична на www.intel.com/technology/turboboost.
(6) За хард драйв 1GB = 1 милиард бита. Пространство до 10 GB (за Vista) или 15 GB (за Windows 7) от системния диск е предназначено за софтуер за възстановяване на системата.
(7) Продължителността на живота на батерията зависи от модела на продукта, конфигурацията, заредените приложения, функциите, употребата, безжичната фунционалност и настройките за управление на захранването. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и употребата. Повече подробности на MobileMark07:
www.bapco.com/products/mobilemark2007

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5913