Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
16 Юни 11, 08:43 / Автор: PR Agency Anettevents
„Празник на зъбките” в Морската градина във Варна
Всеки ден учим своите деца колко е важна хигиената, за да бъдат по-здрави и по-красиви. Често съветите стават досадни и малчуганите не винаги чуват нашите наставления.
Ето защо весела инициатива ще събере децата на Варна, за да може със смях, игри и забавление те да научат някои основни правила за това как се мият правилно зъбките и защо е толкова важно да не ги забравяме!

На 17 юни от 17:30 часа в Детския кът в Морската градина ще се проведе „Празник на зъбките”. Дечица от цяла Варна ще се учат как да си мият зъбките правилно, благодарение на организаторите от Дентален център „Абаджиеви”.

Поканени са и Феята на зъбките, Зайо Байо и Кумчо Вълчо, за да забавляват малчуганите и да им покажат защо е нужно да се мият редовно зъбите. Ще има и много игри и забавления за слънчевите дечица, както и много награди, тематично обвързани със събитието.
Всички дечица са добре дошли да гледат, да се учат, да участват в игрите и да се забавляват, като най-активните от тях ще се включат и в демострацията как се мият правилно зъбките. Медицински лица от Дентален център „Абаджиеви” ще показват и ще обясняват основни правила на малчуганите и на техните родители, като за това са осигурили всичко необходимо за децата, които ще се включат в демонстрацията.

Наскоро Детският кът бе награден от екоминистъра Нона Караджова с престижното трето място в наградите за „Зелен бизнес”, като първо място не бе присъдено. Детският кът във варненската Морска градина за пореден път поощрява малките пакостници да прекарват повече време сред природата, като домакинства безвъзмездно тази интересна и благородна инициатива на Дентален център „Абаджиеви”.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5592