Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
15 Юни 11, 21:46 / Автор: PR Agency Anettevents
Бакхус награди варненски ресторант за отличаваща се винена листа
Десетата поред церемония по връчване на наградите на Бакхус „Ресторант на годината 2011” се проведе на 9 юни сред алеите на парка на Военна академия в София. Близо 300 гости и номинирани имаха възможност сами да определят менюто и вината на своята вечер. "Бакхус" присъди награди в общо четири категории, освен голямата, Ресторант на годината. Те бяха за Отлична селекция на напитките, Авторска кухня, Дебют и Най-добро вкусно място.
За иновативния и нестандартен подход към винената си листа, специална грамота получи варненският ресторант Акант Руж. Листата, която е дело на управителя и признат сомелиер Любомир Стоянов, е значително по-раздвижена отпреди и се обновява с нови вина почти всяка седмица. Заедно с отбраните вина, Акант Руж предложи на гост-дегустаторите заешко пате в хамон.

Френският ресторант Акант Руж, освен с открояващата се винена листа, изпъква и с иновативните си идеи и предложения към варненци и гости на морската ни столица. Най-новото изкушение, което са замислили от ресторанта, е морски бюфет с изтънчени морски деликатеси. Всеки гост на ресторанта на 23 юни от 19:30 часа, заплатил куверт от 39 лв., ще има възможност да се наслади в неограничени количества на морски изкушения като пълнени бейби калмари на барбекю, карпачо от маринован октопод с масло и билки, рулца от поширана балканска пъстърва и още много други.

А няколко дни по-късно, на 30 юни, прословутият готвач Иван Звездев ще гостува на ресторанта и ще сготви свои специалитети, специално за откриването на лятната градина на ресторант „Акант Руж”. Верен на себе си, екипът на ресторанта се стреми да е иновативен и да предлага разнообразие на своите гости и това лято ще ни изненада с нова приятна градина.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8707