Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
16 Юни 11, 22:27 / Автор: Chapter Four Communications Bulgaria
Нов Директор Човешки ресурси на Хюлет-Пакард в България
Зорница Янкова е новият Директор Човешки ресурси на Хюлет-Пакард в България. Тя се присъединява към екипа на НР в ключов за компанията момент, няколко месеца след обявяване на разрастването на присъствието на НР в страната.
Зорница Янкова е новият Директор Човешки ресурси на Хюлет-Пакард в България. Тя се присъединява към екипа на НР в ключов за компанията момент, няколко месеца след обявяване на разрастването на присъствието на НР в страната.

Зорница има дванадесет години опит в областта на Човешките ресурси. През последните две години е била Директор Човешки Ресурси в „Аурубис България”, отговаряйки за Югоизточна Европа. На тази позиция отговаря за разработването и въвеждането на редица проекти в областта на човешките ресурси като планиране на потребностите и привличане на таланти, обучение и развитие на ключови таланти, системи за оценка и възнаграждения. В България е била част от екипа на ВМ Финанс Груп, OMV, Мелексис, а от 2006 до 2009 година работи в Калифорния, САЩ, като бизнес аналитик в една от водещите софтуерни компании – Аутодеск, по проекти за оптимизиране и повишаване на ефективността на отдел Човешки Ресурси .

„Радвам се отново да се завърна в сферата на високите технологии, още повече като част от екипа на световния лидер в ИТ”, споделя Зорница. „За мен е истинско предизвикателство да поема функцията в България и да работя съвместно с бизнеса за постигане на стратегията на компанията”, допълва тя.

„НР избра България като стратегически център, а Зорница и екипът й имат отговорната задача да привлекат, мотивират и развият най-добрия потенциал , с който разполага страната ни”, обяснява Ираван Хира, Генерален директор на НР България. „Вярвам, че тя и хората около нея имат амбицията и енергията да се справят с тази задача”, казва още г-н Хира.

Зорница ще работи в тясно сътрудничество с досегашния директор „Човешки ресурси” на НР в България – Любомира Талева, която от началото на юни прие позицията Мениджър „Интеграция на центъра по Човешки ресурси” на НР за Европа, Близкия Изток и Африка.

За Контакти:

Dimitrina Mladenova
PR Consultant

Chapter Four Communications Bulgaria
Burson-Marsteller Associate

35 Trakia Str., Floor 5, Office 12
1504 Sofia, Bulgaria
Cell: + 359 (0) 885 619 010
Fax: +359 (0) 2 421 97 88
d.mladenova@chapter4.bg

Източник: www.chapter4.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9622