Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
21 Юни 11, 06:57 / Автор: New Art Point Ltd.
Променете лятото и себе си, споделете своята усмивка! Запишете час за безплатна консултация за имплантология само от 15 юни до 15 юли 2011 г.!
:В Центъра по имплантология и естетична стоматология «Медикъл дент» месец юни е посветен на имплантологията. Това е повод клиниката да покани всички, които имат нужда от консултация, на безплатен преглед. По време на мониторинга специалистите на клиниката ще направят обстоен преглед на състоянието на устната кухина и ще разяснят възможностите за възстановяване на липсващи зъби.
В наши дни сме свидетели на много фактори, оказващи негативно влияние върху нашето здраве и обуславящи липсата или загубата на зъб. Радостното е, че стоматологията е напреднала до степен, че това не е причина да прибегнем към цели или частични протези, да изпитваме постоянен дискомфорт или да се притесняваме от външния си вид и усмивка. Един от съвременните методи за възстановяване на липсващ зъб, осигуряващ ни дългосрочен комфорт са имплантите. Специалистите от Център по имплантология и естетична стоматология „Медикъл Дент” са сред корифеите в България, притежаващи дългогодишен опит в тази област. По време на консултацията лекарите разясняват всичи специфики на съвременните импланти, процеса на тяхното поставяне и следоперативно лечение. 

Съвременните импланти са изработени от биологично поносими за организма материали и са дългосрочно решение при подобен проблем. Едно от най-важните условия, което трябва да се спази, когато пациента реши да се спре на лечение чрез имплантиране на зъб, е изборът на клиника с богат практически опит и доказано качество.

Ако сте решени да промените себе си и лятото, да върнете увереността и самочувствието си, само между 15 юни и 15 юли можете да запишете час за безплатна консултация в клиника „Медикъл Дент” на адрес София, бул.“Джеймс Баучер“ 114 .

„Медикъл Дент” гарантира професионално и индивидуално отношение към пациенти си и грижа за тяхното здраве и добра визия!

За Контакти:

New Art Point Ltd.

Ирина Люцканова
Специалист „Връзки с обществеността“
М: 0889 22 87 99
E-mail: irina@newartpoint.eu

Василена Славчева
Специалист „Връзки с обществеността“
М: 0883 30 36 74
E-mail: vasilena@newartpoint.eu

Източник:
New Art Point Ltd.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.122