Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
21 Юни 11, 07:05 / Автор: Microinvest
Пет начина да спечелим, внедрявайки SugarCRM
Внедряването на SugarCRM ще направи бизнеса Ви по-конкурентноспособен и по-доходен, тъй като ще използвате ресурсите си по-ефикасно. Чрез SugarCRM Вие: - Оптимизирате бизнес отношенията си с Вашите утвърдени клиенти; - Идентифицирате кои са най-добрите Ви клиенти и се концентрираите върху тях; - Привличате нови клиенти; - Запазете лоялните си клиенти; - Не работете прекалено много, работете по-находчиво
Внедряването на SugarCRM ще направи бизнеса Ви по-конкурентноспособен и по-доходен, тъй като ще използвате ресурсите си по-ефикасно. Някои от начините за увеличаване на Вашите приходи чрез интеграцията на SugarCRM са следните:

1. Оптимизирайте бизнес отношенията си с Вашите утвърдени клиенти.

Дори когато паричните ресурси на клиентите Ви са органичени, можете да правите допълнителни продажби на вече съществуващи такива. Просто трябва да използвате подходящи техники и да направите правилната оферта в точното време.

Едно от основните предимства на SugarCRM е организирането и събирането на информация за Вашите клиенти и Ви позволява да анализирате данните за бъдещи възможности. Можете да използвате данните от SugarCRM за анализ на нуждите на различните групи съсществуващи клиенти. Този анализ включва преценка на бизнеса от гледна точка на клиента, идентификация на неговите нужди и причини поради които той не закупува Вашия продукт/услуга. По този начин можете да развиете търговска стратегия и да предлагате Вашите продукти и услуги по атрактивен начин. Често това означава предлагане на пакети от нови продукти и услуги в съчетание с утвърдени такива на преференциялни цени.

Освен това, SugarCRM може да помогне да определите най-продаваните Ви продукти. В допълнение на това, Вие можете да изчислите почасовата доходност на продукт от всеки клас. Така ще определите кои са най-печелившите продукти и ще приложите най-ефективната стратегия за оптимизиране на продажбите. Това са само малка част от функционалностите на системата, които могат да изтрелят Вашия бизнес стремглаво нагоре.


2. Идентифицирайте кои са най-добрите Ви клиенти и се концентрираите върху тях.

Всеки клиент е важен, когато бизнеса се развива по-бавно, но някои клиенти са по-важни от други. Когато разпределяте търговските си усилия целесъобразно, Вие можете да увеличите продажбите си. Чрез SugarCRM Вие можете да анализирате клиентите си и лесно да ги категоризирате. Освен това, Вие можете да определите кои продуктови линии са най-доходни и кои са техните основни клиенти. Благодарение на SugarCRM, Вие можете лесно да откриете сложни и трудно забележими корелации от всякакъв вид.

3. Привлечете нови клиенти.

След внедряването на SugarCRM можете да привлечете нови клиенти по-ефикасно от всякога. Систематизираната информация и функциите на SugarCRM ще Ви помогнат да определите кои са потенциалните Ви клиенти и какви са техните нужди. Така ще можете да концентирате усилията си върху потенциалните клиенти, които най-лесно биха взели решение за покупка.


4. Запазете лоялните си клиенти

Основните принципи, които ще Ви помогнат да задържите лоялните си клиенти са: спазвайте обещанията си и отговаряйте на видните им нужди. SugarCRM може да Ви помогне и в двата случая.

Най-често не спазваме обещанията си просто защото ги забравяме. Ако всеки Ваш служител запише всички уговорки, които е направил, много по-лесно ще успеете да спазите всички обещания. Всеки минимален инцидент може да откаже потенциален клиент от покупка. Наличието на подобен проблем е често срещан във всяка фирма, но благодарение на SugarCRM лесно може да бъде преодолян.


5. Не работете прекалено много, работете по-находчиво

SugarCRM помага на Вашите служители да работят по-находчиво. Благодарение на синтезираната и точна информация, уменията на Вашия екип и подобрената работна атмосфера, можете да оптимизирате цялостното представяне на Вашия бизнес и да увеличите печалбите си.

Поради тези причини Microinvest продължава да инвестира в такъв софтуер и предлага на своите клиенти SugarCRM решение на цена само от 99 евро. SugarCRM е софтуер на световно ниво, а Microinvest е официален представител за България. Благодарение на SugarCRM, Вие получавате по-точна представа за състоянието и перспективите на бизнеса и успешно управление на риска. Системата покрива всички базови функционалности и предлага много допълнителни модули.

За Контакти: marketing@microinvest.net

Източник: http://www.sugarcrm.bg/index.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1189