Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

Вземи в gLOG
17 Юни 11, 21:37 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Институциите подобряват работата си с имигрантите, сочат резултатите от проект
Проект “Успешната координация – основа за правилна интеграционна политика” се осъществи от Фондация “Център за предприемачество и управленско развитие – България“ и е съфинансиран от Европейския съюз.
София 17 юни 2011 г. Успешната реализация на Проекта подпомага регламентирането на общи правила за работа и единна имиграционната политика в България. В рамките на 5 месеца се проведоха 10 кръгли маси и работни срещи с общо над 200 участници на тема „Успешната координация – основа за правилна интеграционна политика”, които бяха организирани в София, Враца, Велико Търново, Варна, Бургас и Пловдив. Срещите постигнаха целта си, а именно да стимулират активната дискусия между институциите, неправителствените организации, местните власти и гражданското общество за подобряване на работата с имигрантите в България. Представители от различните институции и организации се обединиха около мнението, че Проектът подобрява тяхната работа и е в полза на обществото.

Участниците в Проекта създадоха и работна група, която проучи нуждите от обучение на заинтересованите страни в процеса на интеграция, проведени бяха обучения и дискусии, водени от опитни лектори и експерти, които подкрепиха процесите по разработване на индикатори, методологии, и нови политики и мерки и за подобряване на координацията.

Проектът създаде условия за ефективно сътрудничество и адекватен обмен на информация за осъществяване на реален интеграционен процес на имигранти.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за интеграция на граждани на трети държави

Снимките са предоставени от Агенция БУЛФОТО и могат да бъдат използвани свободно. Допълнителни снимки може да изтеглите от тук:

http://www.bulphoto.com/events/25108/

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5386