Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
21 Юни 11, 19:28 / Автор: AMI Communications
Достъпната серия НР Deskjet с награда за дизайн „red dot”
21.06.11 г. – HP получи три награди „red dot” за дизайн. Отличието е за серията достъпни принтери за дома и малкия офис DeskJet, многофункционалния принтер ENVY100 и принтера Photosmart eStation.
21.06.11 г. – HP получи три награди „red dot” за дизайн. Отличието е за серията достъпни принтери за дома и малкия офис DeskJet, многофункционалния принтер ENVY100 и принтера Photosmart eStation.

Наградата за дизайн “red dot” се връчва в едно от най-престижните международни продуктови състезания в света. Победителите в конкурса за дизайн се определят от редица доказали се експерти в тази област.

“Както винаги, нашето жури разглежда изключително детайлно всички кандидатствали продукти. Външният вид е от водещо значение при награждаването на продуктите, като в същото време се ценят и оригиналните и креативни решения. Тези два критерия не се отнасят просто до добрия дизайн, а и до потенциалната възможност за постигане на пазарен успех чрез него.

Тази потенциална възможност се увеличава многократно, когато нашата престижна награда за дизайн се използва при комуникирането и продажбата на продукта“, каза професор д-р Петер Зек, инициатор на наградите за дизайн „red dot“.

За наградата „Продуктов дизайн“ тази година се бориха 4 433 продукта, подадени от дизайнери и компании от общо 60 държави.

„HP се стреми да развива висококачествени и ергономични продукти, които се вписват добре в домашната обстановка, без това да намалява функционалността. „Червените точки“ са отлично допълнение към качеството на дизайна на тези продукти и ние сме щастливи, че получихме това признание“, каза Дейвид Раян, вицепрезидент, „Мастиленоструйни продукти и уеб приложения“, „Решения за печат“ (IPG) в НР за региона на EMEA.

Над 1 000 госта от сферата на дизайна, IT индустрията, обществото и медиите ще присъстват на раздаването на наградите „red dot” на 04 юли 2011 година. Събитието ще се проведе в операта Aalto Theatre на град Есен, Германия. Отличените продукти след това ще бъдат включени в четириседмична специална изложба в музея за дизайн на „red dot”.

Отличената серия HP Deskjet включва достъпни, надеждни и лесни за употреба принтери. Te разполагат с всички функции, от които се нуждаете, за да създавате висококачествени документи, проекти и снимки. Със стилен и компактен дизайн, устройствата изглеждат страхотно и са подходящи за употреба в домашни условия или в малкия офис.

Един от най-новите представители на серията е многофункционалното устройство HP DeskJet 3050 Wireless. Освен красивия и практичен дизайн, то предлага достъпен и лесен начин за печат, сканиране и копиране на цветни и черно-бели документи. Принтерът може да бъде споделян от няколко различни компютъра чрез вградената възможност за безжична мрежа, без значение дали става въпрос за офиса или за дома.

Безжичният печат се превръща във все по-търсена характеристика от всички потребители. Поради тази причина DeskJet 3050 осигурява лесна настройка към безжичната мрежа с натискането само на един бутон.

ENVY100 e-All-in-One е практичен и компактен многофункционален принтер. Той е създаден, за да допълни обзавеждането на модерния дом. Продуктът разполага със сензорен дисплей с висока резолюция и е почти безшумен когато печата.

За да предложи оптимална практичност, моделът разполага с автоматична тава за хартия, която се показва при работа с устройството и след това сама се прибира, когато принтирането завърши.

HP Photosmart eStation съчетава всички функции на многофункционален уеб принтер с възможност за сърфиране в мрежата и достъп до приложенията за печат на НР. Моделът има и 17,8 см. таблет, който осигурява повече мобилност у дома.

Както eStation, така и ENVY100 разполагат с HP ePrint технология. Тя позволява печат от всяко мобилни устройство, навсякъде по света, като потребителите само трябва да изпратят имейл с желаното от тях съдържание на уникалния имейл адрес на принтера(1).

Цени и наличности(2)
- HP DeskJet 3050 All-in-One Wireless се предлага в България на препоръчителна цена от 149 лева с ДДС.
- HP ENVY100 e-All-in-One и HP Photosmart eStation все още не се предлага в страната.

За наградите за дизайн „red dot”
Наградите за дизайн „red dot” са основани през 1955 година и в момента са най-големият и известен дизайнерски конкурс в света. В него са включени три категории: „red dot награда за продуктов дизайн”, „red dot награда за комуникационен дизайн” и „red dot награда за концепция за дизайн”. Само в изданието за 2010 година участват 14 000 предложения от 70 държави. Повече информация можете да намерите на www.red-dot.de/presse.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно, сигурно и преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Изисква интернет връзка с принтера. Функцията работи с всички интернет и имейл съвместими устройства. За подробности, www.hp.com/go/ePrintCenter
(2) Препоръчителни крайно клиентски цени с ДДС. Реалните цени могат да варират.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG,
т: 02 989 51 15, 0885 769 556, @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5178