Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

Вземи в gLOG
24 Юни 11, 21:55 / Автор: Мая Падарева, Красимир Кельов
Община Белица с обновен уебсайт
Днес, 24.06.2011г. бе представената обновената уеб-страница на община Белица. Вижте Белица и невероятната и природа такава, каквато не сте я виждали досега.
Новият уеб сайт на град Белица и цялата община - belitsa.com бе изцяло обновен и представен на 24.06.2011г.. С новият си сайт Белица се стреми да заеме полагащото и се място на туристческата карта на България и Европа. Мястото и там бе заявено още през 2009г., когато градът спечели националния конкурс за Отлична туристическа дестинация (EDEN) под надслов"952: Природата ви приветства!". Името на спечелилия проект бе "Белица - Природният феномен в Национален парк Рила".

Информацията в сайта е подбрана и разделена в две главни менюто, обхващащи не само град Белица, а и цялата община и прилежащите и села. Основно място в сайта заема информацията за туристи и хора, желаещи да посетят Белица и намиращите се в близост планински курорт "Семково" и Парк за танцуващи мечки. В него са събрани всички забележителности и в пределите на община Белица с подробно снимково представяне. Всички те са представени чрез карти и маршрути, чрез които могат да бъдат посетени. Представени са всички видове туризъм - екотуризъм, хобитуризъм, планински, селски и културен, които могат да се практикуват в Белица. Подбрани са и всички места за настаняване - хотели, вилни селища и къщи за гости в Белица и курорта Семково.
Сайтът съдържа цялата информация за Белица - история, бъдеще, инфраструктура и др. и за община Белица - нейното местоположение, характеристики, население и други. За задоволяване на нуждите на туристите са представени категориите "Пътеводител" и "Свободно време". И двете категории са представени не само с подробни туристически карти, а и с подробно информационен и снимков материал за всеки обект - бил той институция, или туристически обект.

Тук можете да научите повече и за танцова формация"Рилски перли", за личностите на Белица, заемащи важно място в историята на Белица и България.

Надеждата на общинското управление и на гражданите е, че обновеният сайт ще помогне в популяризирането на Белица като туристическа дестинация за целогодишно посещение.

Сайтът непрекъснато ще бъде обновяван с новини, панорами, снимков и видео материал.

За Контакти: Мая Падарева, Красимир Кельов

Източник:
http://www.belitsa.com/bg/news/73/174/obschina-belitsa-s-nov-sajt

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1139