Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
24 Юни 11, 19:02 / Автор: PR Agency Anettevents
Ресторантът награден от Бакхус за отличаваща се винена листа през 2011 г. с нова лятна кулинарна концепция
Награденият за иновативен и нестандартен подход към винената си листа варненски ресторант Акант Руж на десетата поред церемония по връчване на наградите на Бакхус „Ресторант на годината 2011”, стартира летния сезон с нова кулинарна концепция.
Така френският ресторант Акант Руж, освен с открояващата се винена листа, се надява да привлече варненци и гости на морската ни столица и с иновативни си кулинарни идеи. Най-новото изкушение, което са замислили от ресторанта, е поредица от вечери на бюфет в новата тиха, прохладна и зелена градина в двора на ресторанта. Всеки четвъртък гостите на градината ще бъдат изненадвани с различни видове вечери на бюфет, с богато и разнообразно тематично меню, което ще ги задържи в градината до късните часове на летните вечери.

Новият екип на ресторанта – отборът спечелил Първо място в състезанието по готварство „Готвач на годината” 2011 г. начело с Маестро Ивайло Димитров, бе избрал много старателно темата и менюто за първия от поредицата четвъртъци, който съвсем разбираемо бе посветен на морето. Предложеният морски бюфет с изтънчени морски деликатеси привлече над 70 госи, в това число Посланика на Австрия в България, Председателят Българската Асоциация на сомелиерите и виноценителите Стефка Свещарова, представители на бизнеса, варненски институции и др.

Присъстващите се насладиха в неограничени количества на морски изкушения като пълнени бейби калмари на барбекю, карпачо от маринован октопод с масло и билки, рулца от поширана балканска пъстърва и още много други.

Акант Руж вече е планирал всички четвъртъчни вечери до края на месец юли. На 30 юни прословутият готвач Иван Звездев ще гостува на ресторанта и ще приготви свои специалитети, специално за официалното откриване на лятната градина на ресторанта.

Следват авторски бюфет на новия екип на ресторанта, френски бюфет а ла франсез, американско барбекю, вегетариански бюфет и още много изненадващи предложения. Верен на себе си, екипът на ресторанта обещава да бъде иновативен и да предлага нестихващо разнообразие на своите гости.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1268