Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

28 Юни 11, 19:43 / Автор: LG
Телевизорът TeleLG Ezsign и потребителският дисплей Cinema 3D отличени на изложението InfoComm 2011
LG Electronics (LG) получи признание за лидерството си по отношение на технологиите за потребителски дисплеи. Две от последните решения, представени от компанията, получиха престижни награди на най-голямото специализирано изложение за потребителски аудио-визуални продукти InfoComm, което се проведе на 15-17 юни в Орландо, Флорида, САЩ.
28.06.2011 -- LG Electronics (LG) получи признание за лидерството си по отношение на технологиите за потребителски дисплеи. Две от последните решения, представени от компанията, получиха престижни награди на най-голямото специализирано изложение за потребителски аудио-визуални продукти InfoComm, което се проведе на 15-17 юни в Орландо, Флорида, САЩ. Иновативният телевизор LG EzSign получи наградата „BEST Award” на изданието Commercial Integrator за нов дигитален графичен хардуер. Телевизорът от потребителски клас Cinema 3D HDTV беше обявен за „Най-добър LCD дисплей – специализирано приложение” от списание Rental & Staging Systems.

„Богатото портфолио за дисплеи от потребителски клас на LG помага на бизнеса да създава приятни преживявания и да подобри взаимоотношенията с клиентите си,” каза И.К.Чо, старши вицепрезидент, „Потребителски дисплеи“, LG Electronics САЩ. „Тези индустриални награди са доказателство за това, че LG успява да се наложи на конкурентния пазар благодарение на иновативните си технологии.”

Телевизорът EZSign с награда за най-добър дигитален графичен хардуер
В своето първо издание наградата BEST Award беше връчена на LG телевизора EZSign за най-добър дигитален графичен хардуер за 2011. EZSign е първото дигитално графично решение на LG, което може да излъчва телевизионен сигнал в реално време без допълнителен хардуер. Това е готово решение, което предлага на бизнеса интуитивен и оптимизиращ разходите дигитален графичен дисплей с допълнителна възможност за излъчване на телевизия. Създаването на съдържание е лесно, тъй като потребителите използват персонален компютър, за да имат достъп до набор от атрактивни шаблони и техни собствени снимки и текст, като след това могат да качат съдържанието на дисплея чрез USB драйв.

Наградите BEST Awards на Commercial Integrator отличават водещи продукти и услуги за бизнес интеграция. Победителите са избрани от група индустриални експерти, интегратори и редактори на списанието Commercial Integrator.

Потребителският телевизор 3D HDTV отличен от списание Rental & Display Staging Systems
Потребителският телевизор Cinema 3D LCD HDTV също беше награден на InfoComm 2011. Той получи отличие за „Най-добър LCD дисплей – специализирано приложение” от Rental and Staging Systems. Първият комерсиален Cinema 3D LCD HDTV телевизор на LG дава възможност на бизнеса да се възползва максимално от предимствата на 3D, като предлага на клиентите нови и вълнуващи забавни преживявания, независимо къде се намират – в хотел, ресторант, фитнес салон, театър или където и да било другаде. За разлика от други потребителски модели, за които трябва да се използват скъпи активни 3D очила, телевизорът 3D HDTV на LG е базиран на поляризиращ слой, подобен на този, който се използва при прожекциите в киносалоните. Поляризираните очила на LG са леки, по-комфортни и следват линията, установена от LG за невероятни стереоскопични 3D HDTV ефекти.

Считани за едни от най-престижните по отношение на представянето на пазара за аудио-визуална техника, наградите на Rental & Staging Systems и InfoComm Installation Product Awards отличават най-иновативните потребителски аудио-визуални продукти, представени през 2010.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на плоскоекранни екрани, аудио и видео системи за индивидуална и професионална употреба. Продуктовите линии на LG включват LCD и плазмени телевизори, системи за домашно кино, Blu-ray плеъри, аудио и видео системи, плазмени екрани и др. Еднвоременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите.

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6062