Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
28 Юни 11, 19:46 / Автор: HP
HP определи Omtool, Capella Technologies, TROY Group и Pharos за най-добри бизнес партньори предлагащи решения
НР определи като „Бизнес партньор предлагащ решения“ на годината компанията Omtool. Отличени с награди бяха също и партньорите Capella Technologies, TROY Group и Pharos. Компанията връчи награди и на два „Сребърни партньора“ - Euroform A/S и LBM systems.

28.06.2011 г. – НР определи като „Бизнес партньор предлагащ решения“ на годината компанията Omtool. Отличени с награди бяха също и партньорите Capella Technologies, TROY Group и Pharos. Компанията връчи награди и на два „Сребърни партньора“ - Euroform A/S и LBM systems.

Наградите се връчват на партньори на HP, които предлагат решенията на компанията и продължават да доказват своята водеща позиция по отношение на иновации и технологии. За да бъдат отличени, партньорите трябва да показват впечатляващи резултати, да развиват продукти, които отговарят на нуждите както на настоящи, така и на бъдещи клиенти.

Наградата „Партньор на годината” за 2011 беше спечелена от Omtool. Причините за отличието включват добро сътрудничество с HP, насърчаване на продажбите, проактивно технологично сътрудничество в програмата „Бизнес партньор предлагащ решения” и подхода им „can do, play to win“. Omtool непрекъснато показва качествата, които са важни за НР и които компанията търси в своите партньори.

„Разбираме колко е важно да се изграждат стратегически партньорства с компании, които се стремят да предложат значителни и измерими резултати на глобалните клиенти на НР. “Omtool е специализирана в предоставянето на иновативни решения, които помагат на клиентите да развият своя бизнес, да подобрят своята ефективност и сигурност и да оптимизират разходите си. Поздравления за Omtool за тази заслужена награда”, каза Джон Джохаски, вицепрезидент и генерален мениджър, „Световни решения и услуги”, „Решения за печат“ (IPG), HP.

HP отличи и следните партньори и техните постижения:

• Capella Technologies получи наградата за „Технологична иновация” на годината. Компанията беше отличена за възможностите й за мобилен печат и анализ на работата на устройствата. Именно те помагат при първоначалното оценяване на нуждите на клиента и всекидневния контрол на устройствата, както и за налагане на правила за печат. Освен това Capella Technologies повиши продажбите като разви Pocket TC - революционен инструмент за продажби. Pocket TC предоставя постоянен достъп до информация за състоянието на средата за печат навсякъде и по всяко време.

• Наградата на HP за „Ангажираност при продажбите” беше връчена на компанията TROY Group. Тя беше отличена за доброто сътрудничество с HP с цел ангажиране и съдействие на екипите по продажби на HP в целия свят, привличане на клиенти и осигуряване на добро качество на услугата. TROY Group продължава да полага допълнителни усилия при работата си с HP и нейните клиенти, които съответно получават изключителни продукти и услуги от HP и TROY.

• HP връчи наградата за „Технологично сътрудничество” на Pharos. Компанията беше отличена за сътрудничеството си с HP и в екип с други партньори за развитието и представянето на решения, специално създадени, за да отговорят на индивидуалните нужди на клиентите. Pharos е положила изключителни усилия в работата си с HP и нейните клиенти, за да отговори на нуждите им на световно ниво. Благодарение на това HP и Pharos предоставят на потребителите ненадминати продукти и услуги.

Сред получилите награди бяха и два „Сребърни партньора“. Тези награди дават възможност на НР да отличи Euroform A/S и LBM Systems за това, че поставят решенията им на още по-високо. Euroform A/S и LBM Systems получиха тази награда за развитието на иновативни решения на платформата на HP. Тези решения осигуряват допълнителна стойност за клиентите и още веднъж доказват колко важни са взаимоотношенията между партньорите и HP.

Програмата HP Solutions Business Partner осигурява на клиентите безпрецедентен достъп до иновативни решения и технологии. С платиненото, златното и сребърното членство на партньорите предлагащи решения, програмата подобрява стратегията на HP за корпоративни клиенти. По този начин HP може успешно да отговори на нуждите на своите клиенти със специализирани решения, създадени, за да подобрят работния процес, да контролират средата и да оптимизират инфраструктурата.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно, сигурно и преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

Източник: http://www.hp.com/bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4614