Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
28 Юни 11, 19:52 / Автор: PRates
Топ коафьори с топ рецепти
Венета Игнатова и Тодор Тошев замениха ножиците с ножове и се развихриха в кухната на Ути
Предаването, посветено на колорита и колористиката изненада зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” с любимите рецепти на едни от корифеите във фризьорството Вени и Тошо, който този път приготви „Феноменална баница”, както Ути я нарече. Бюрекът, бе впечатлил водещия още при първото гостуване на Тодор Тошев, когато той му приготви пинизчийски и многоцветен парладжан с ракийка, а специално за екипа бе направил цяла тава с легендарната си баница. „Простите работи, по начало, по-сложно стават”, коментира коафьорът, докато с усмивка сгъваше на триъгълници кръглите точени кори.

Този път ястието му не бе толкова пъстро, но за това пък колежката му Вени Игнатова шашна Ути с колористичния си „Терин със зеленчуци”. Разказвайки за колорита в прическите, председателката на българската секция на Houte Coiffure Frances сътвори феерия от цветове от пюрета от картофи, броколи и моркови и доказа, че изкуството на фризьорството не отстъпва на кулинарното. Докато Ути любопитстваше за модните тенденции в косите за лято 2011, гостенката му го изненада с видео от шоуто „Танцът на цветята”, представено на пролетното издание на националното изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA и Wellness „Arena Professional”.

И ако още не вярвате, че топ коафьори могат да правят чудеса и в кухнята, ето и доказателството: http://bnt.bg/bg/productions/93/edition/15081/byrzo_lesno_vkusno_08_uni_2011g

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd
0888 86 80 86

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1418