Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

30 Юни 11, 16:55 / Автор: Chapter Four Communications Bulgaria
HP подпомага развитието и иновациите за малкия и среден бизнес
– Днес HP представи нови решения, напреднали технологии и разширена програма за предприемачи, които да позволят на малкия и на средния бизнес (МСБ) да се развива, да подобри продуктивността на служителите си и да защити активите си. Представлявайки 234 милиарда долара от световния пазар (1), МСБ са изправени пред ежедневни предизвикателства като ценови контрол, управление на продуктивността на служителите и придобиване на достъп до кредитиране. НР се ангажира с предоставянето на решения, финансиране и програми, с което да позволят на клиентите си да пренасочат ресурсите си към иновации и растеж.

Днес HP представи нови решения, напреднали технологии и разширена програма за предприемачи, които да позволят на малкия и на средния бизнес (МСБ) да се развива, да подобри продуктивността на служителите си и да защити активите си.

Представлявайки 234 милиарда долара от световния пазар (1), МСБ са изправени пред ежедневни предизвикателства като ценови контрол, управление на продуктивността на служителите и придобиване на достъп до кредитиране. НР се ангажира с предоставянето на решения, финансиране и програми, с което да позволят на клиентите си да пренасочат ресурсите си към иновации и растеж.

Същевременно HP добави и 40 нови обучителни центрове към своята глобална програма, HP Learning Initiative for Entrepreneurs (HP LIFE) (Инициатива на HP за обучение на предприемачи), която дава възможност на микропредприятия и на МСБ да създават нови източници на приходи. От 2007 г. HP е инвестирала над 20 милиона долара в тази програма, което е довело до създаването на над 20 000 нови работни места и на повече от 6 500 нови фирми.

Увеличаване на производителността на служителите чрез кооперация
HP осигурява за малкия и средния бизнес широка гама от технологии, които намаляват разходите, подобряват ефективността и гарантират сътрудничество за по-голяма производителност на служителите. Новите решения дават възможност на клиентите да:

— Увеличат производителността с HP ProLiant ML110 G7, мощен, базисен сървър, който е лесен за инсталиране и управление. Той поддържа основните офис приложения като уеб съобщения, малки бази данни, файлове и печат, споделяне на интернет и LAN инфраструктура.
— Повишат производителността със сървъра HP ProLiant DL120 G7 , базисен рак сървър, изпълняващ определени приложения като ИТ инфраструктурни приложения, уеб съобщения, файлове и печатни операции с възможност за разширяване според развитието на ИТ нуждите във фирмата.
— Улеснят внедряването и управлението с HP V1810-48G, уеб-управляем комутатор. Този 48-портов комутатор лесно се интегрира в съществуващите мрежи от множество производители и посреща нарастващите изисквания за изпълнение в непрекъснато развиващия се бизнес.
— Намали разхода на енергия с лесните за инсталиране и базирани на стандарти HP V1410 unmanaged Fast Ethernet switch series. Първите IEEE Energy Efficiency Ethernet съвместими комутатори са операционно приложими, готови за използване и предоставят на МСБ достъпно базово мрежово решение.
— Увеличи производителността с HP P2000 G3 Modular Smart Array (MSA). Това сторидж решение, поддържащо VMware API for Array Integration (VAAI) and VMware vCenter, позволява на МСБ клиенти да постигнат по-голяма възвръщаемост на инвестициите си със възможността за виртуализиране на приложения. Поддържан от HP Insight Control Storage Module Manager for VMware vCenter, архивиращото устройство позволява управлението и наблюдението на сървъри, сториджи и мрежови устройства на виртуални машини с конзолата vCenter.

Контрол на смущения чрез бизнес защита
Динамичното нарастване на информацията и е-мейлите създава повишен риск и усложнения, както и повтарящи се разходи за възстановяване след бедствия при МСБ. Тези нови решения са насочени към предизвикателствата, като позволяват на МСБ да:

— Да намалят разходите за управление с до 30% и снижат риска като консолидират технологията с решението HP Branch Office Consolidation. Това решение „до ключ” предлага кратък бизнес план и софтуер за управление, с които да помогне на МСБ да опрости, автоматизира и интегрира инфраструктурата, за да подобри ефикасността, да намали операционния риск и да подпомогне отдалечените офиси. (2)
— Намали времето за backup с 90 %, а времето за възстановяване с 87 % (3) с HP Business Risk Mitigation. Цялостното инфраструктурно решение включва конфигурации за сървъри, сторидж и мрежови продукти, както и софтуер за управление на персонални компютри, принтери и други технологии, с които да осигури висока защита на данните, сигурност и дистанционно възстановяване след бедствия.
— Намали риска от загуба на критични данни с HP PC Backup Services – услуга, която надеждно копира файловете на компютрите на служителите, като по този начин осигурява възможност за бързо възстановяване на данни в случай на прекъсване, повредени файлове, изгубен или откраднат компютър.

Определяне на бъдещи възможности за растеж и приходи
Привличането на данни за получаване на информация и за вземане на решения е от изключително значение за създаването на конкурентно предимство. До сега, това бе твърде сложно и скъпо за средните предприятия. HP добави business intelligence решения към своето портфолио HP AppSystem, подходящо за средноголеми организации, при които е нужно да се обработват огромни бази данни за клиенти. Като резултат, клиентите могат да:

— Ускорят анализа на нови и съществуващи данни с HP Business Decision Appliance. Това цялостно, силно опростено business Intelligence решение, сега достъпно за средноголеми предприятия, съчетава платформи от HP и Microsoft, с които да предаде силата на информацията в ръцете на всяка организация.
— Увеличат приходите си и лоялността на клиентите си с HP Business Data Warehouse Appliance, сега с версия за средноголеми организации, което включва предварително инсталиран и конфигуриран софтуер в една платформа за увеличаване възможностите за анализ на данни в реално време.

За Контакти:

Dimitrina Mladenova
PR Consultant

Chapter Four Communications Bulgaria
Burson-Marsteller Associate

35 Trakia Str., Floor 5, Office 12
1504 Sofia, Bulgaria
Cell: + 359 (0) 885 619 010
Fax: +359 (0) 2 421 97 88
d.mladenova@chapter4.bg

Източник:
www.hp.com


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1084