Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
01 Юли 11, 17:10 / Автор: Агенция Булгарреклама
СОФИЯ ОЧАКВА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНДУСТРИАЛНА ИЗЛОЖБА НА БАЛКАНИТЕ MACHTECH EXPO, IFAM, INTRONIKA, PLAST, SAFETY&SECURITY, TRANSPORT&LOGISTICS
Още през първите месеци на следващата година (28 февруари - 2 март 2012 г.) в Интер Експо Център – София ще се проведе най-голямата индустриална изложба на Балканите, включваща шест бизнес тематики.
Още през първите месеци на следващата година (28 февруари - 2 март 2012 г.) в Интер Експо Център – София ще се проведе най-голямата индустриална изложба на Балканите, включваща шест бизнес тематики.

Подготвяният нов формат обхваща машини, техника и технологии в отраслите на машиностроенето, металообработването и металургията (MACHTECH EXPO), на автоматизацията, мехатрониката и роботиката (IFAM), на електрониката, професионалното оборудване и енергетиката (INTRONIKA). Включени са браншовете за производство на пластмаси и каучук, химия и екология (PLAST), допълнени с иновациите в областта на охраната и сигурността (SAFETY&SECURITY) и в развитието на транспорта и логистиката (TRANSPORT&LOGISTICS).

Нововъведенията в тези сектори допринасят за успешните реформи в стратегически сфери на икономиката и водят до по-висока конкурентоспособност в основни индустриални производства.

На изложбата ще се представят утвърдени производители, доставчици и дистрибутори на нови продукти и услуги от десетки страни, които стимулират инвестициите и новаторството за отворени и конкурентни пазари.

IFAM, INTRONIKA и PLAST правят своя дебют на българска територия. Те са провеждани с успех в Република Сърбия и Словения и добрият опит ще се пренесе у нас.

В дните на експозицията ще се състои мащабен Бизнес форум за професионални посетители, на който специалисти от различни области - инженери, конструктори, проектанти, химици, технолози, предприемачи, мениджъри, инвеститори и др., ще представят пред професионалната аудитория своя научен, технически или производствен потенциал и възможности за разширяване на деловите и търговски контакти. Участниците имат шанс да обогатят своята клиентска и дистрибуторска мрежа, както и да получат информация за новостите и тенденциите в развитието на производствата и пазарите в отделните сектори.

Освен утвърдените български организатори на изложби – БТПП, Българска браншова камара “Машиностроене” и Агенция Булгарреклама, своя богат опит в организирането на технически изложения на европейско ниво ще покаже и участващата за първи път на наша територия организация ICM d.o.o. от Словения.

За Контакти: Агенция Булгарреклама

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4977