СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

01 Юли 11, 17:16 / Автор: Business Lady Club
Business Lady Club се срещна с посланици и дипломати
:На 29-ти юни се състоя среща на членовете от Business Lady Club с посланици и дипломати от различни страни. Идеята е да бъдат установени успешни и резултатни контакти и отношения с чуждестранни бизнес клубове. Сътрудничеството с успешно развити бизнеси и хора на високи позиции от целия свят би било изключително полезно за българския пазар.
Business Lady Club се срещна с посланици и дипломати

София, 01 юли 2011г. На 29-ти юни в Националния арт център „Форум“ се състоя първата среща на членуващите в Business Lady Club с посланици и дипломати от няколко посолства у нас. На събитието присъстваха дами, заемащи високи позиции в различни бизнес сектори. Посолствата бяха представени от посланика на Португалия у нас Нейно Превъзходителство г-жа Вера Мария Фернандеш, посланика на Косово Нейно Превъзходителство г-жа Ариана Жерка-Ходжа, търговско-икономическия съветник в посолството на Испания г-жа Ева Поведано, първия секретар на посолството на Албания г-жа Анита Шакири. Те споделиха възгледите и отношението на техните страни към успялата бизнес дама, както и личното си мнение за позицията на жената в бизнеса. Председателят на Business Lady Club г-жа Мая Цакова поздрави всички гости на събитието и им благодари за участието. На преден план беше изведена идеята за добри взаимоотношения и сътрудничество с чуждестранните компании, които да повлияят положително на родните ни фирми. Със задоволство се констатира, че все повече дами оглавяват солиден и успешен бизнес, с възможност за много добро бъдещо развитие както у нас, така и в чужбина.

Събраната изцяло женска аудитория имаше възможността да се наслади на хубаво бяло вино и приятен коктейл, водейки разговори за нови полезни проекти. Арт център „Форум“ разчупи сериозността на събитието с красиви художествени творби, разпределени в различни зали.
Установяването на трайни и взаимоизгодни отношения с дамски клубове от различни страни по света е една от основните цели и задачи пред Business Lady Club.

За повече информация:

Ена Лозанова