Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

04 Юли 11, 20:49 / Автор: Microinvest
Спечелете конкурентни предимства с Microinvest for SugarCRM и финансирайте проекта чрез ОП КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ
:Успешният биснес е функция от навременни управленски решения, които предоставят конкурентни предимства и отличават фирмата от нейните "съперници" в бранша. Ако сте далновиден предприемач и си поставяте високи цели, Вие имате нужда от модерни технологии за управление на бизнеса. Microinvest Ви предлага иновативен продукт, софтуер №1 за 2011 г. в световен мащаб - CRM - система за управление на клиентите.
Стартира откритата процедура за кандидатсване за проекти „Покриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предприятията.“ Всички еднолични търговци или юридически лица, регистрирани по ТЗ или ЗК могат да кандидатстват и да получат безвъзмездно финансиране от 75% при покупка на CRM или ERP системи, както и хардуера към тях. Крайният срок за подаване на проектни предложения е 28 Септември 2011.

Ако сте далновиден предприемач и си поставяте високи цели, Вие имате нужда от модерни технологии, които да помагат за управлението на бизнеса. За целта Microinvest предоставя на Вашето внимание CRM система от висок клас – SugarCRM. Това е американски продукт, а Microinvest е представител за България и Ви предлага конкуренти цени, безупречно качество и обслужване. Благодарение на SugarCRM, Вие можете да организирате бизнеса си, да систематизирите данните за контакти, клиенти, оферти, договори и проекти и да провеждате и следите маркетингови кампании. Комуникацията и отношенията Ви с клиентите се подобрява и освен, че създавате лоялни клиенти, Вие печелите и нови такива.

Източник:
http://www.sugarcrm.bg/index.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.0741