Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

05 Юли 11, 21:52 / Автор: PR Agency Anettevents
Бербатов се връща в ЦСКА?
Медиите на Острова твърдяха, че бъдещето на Димитър Бербатов ще стане ясно през юни, но ето че вече сме юли, а загадката изглежда все така неразрешима. Букмейкърите в Англия обаче нямат намерение да чакат със скръстени ръце развръзката и вече са изкарали предположенията на най-добрите си специалисти по залози. Въпреки, че изглежда малко вероятно да се случи, два от възможните отбори, в които Бербатов може да продължи кариерата си, според букмейкърът Унибет, са българските ЦСКА и Левски. Въпреки това, шансът Бербатов отново да заиграе в България се оценява на 1 към 50. Според Унибет, най-вероятно е нападателят да остане в Манчестър Юнайтед, като отрежда коефициент 2.00 за това и този сценарий. По-малко вероятно според тях е през трансферния прозорец Бербатов да потегли към ПСЖ с коефициент 2.50, а в подреждането следват отборите на Нюкасъл и Тотнъм съответно с 8.00 и 9.00.
Сред евентуалните нови отбори на българина намират място също; Астън Вила, Евъртън и Манчестър Сити, с което букмейкърът дава и най-голям шанс Бербатов да остане на Острова. Вариант за трансфер на Апенините пък е Милан с коефициент 12.00. Най-малка е вероятността гол майсторът на английското първенство да се завърне в родината и да играе в Левски или ЦСКА, а коефициента това да се случи е 50.00.

Интересно е, че сред спряганите за евентуален трансфер отбори не попада Валенсия, за която се говореше, че подготвя оферта от 14 милиона евро, за да привлече нападателя в редиците си.

Слуховете, че Димитър Бербатов няма да играе за "червените дяволи" от следващия сезон се породиха, след като той загуби титулярното си място по време на втората половина от отминалия сезон във Висшата Лига на Англия за сметка на Хавиер Ернандес – Чичарито. Освен това, Бербатов изобщо не попадна в групата за финала на Шампионската лига между Барселона и Манчестър Юнайтед, но отборът все още не е излязал с официално становище за бъдещето му.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.111