Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

06 Юли 11, 20:53 / Автор: Symmetric Communication
Горещи тенденции в пазаруването през юли
Промоциите в мегамаркети „Рода” отговарят на търсенето през летния сезон София, 6.07.2011 г.
Горещите дни започнаха, а с тях и промоциите на най-желаните за сезона храни и напитки в мегамаркети “Рода”.

Докато в началото на юли динята все още поддържа сравнително висока цена и се счита за екзотично изкушение, в „Рода” вкусният плод вече може да бъде закупен на цена от 39 ст. за килограм. Офертата дава на потребителите възможност да се заредят с витамин С и бета-каротен, витамин А, калций и желязо. Динята е ключов източник на фибри, които помагат за правилното храносмилане, а само парче от вкусния плод осигурява ежедневното количество магнезий, от което имаме нужда.

Съвсем в духа на лятото, кулинарният щанд в „Рода” изкушава с пържена цаца на промоционална цена. За любителите на диетите пък има друга изненада – на чувствително по-ниски цени се предлагат както висококачественият зехтин за готвене, така и салатният Costa d’Oro.

„Противно на очакванията за сезона, търсенето на месо не е намаляло. Ще се окаже вярна поговорката, че българите без месо не сядаме на масата”, разказва служител в мегамаркет „Рода”, София. Именно по този повод промоционалната цена на хайдушкия стек със сухи подправки е 5,99 лв. за 1 кг за периода 7-20 юли.

На спазващите диета в летните месеци, мегамаркет „Рода” ще предложи висококачествено прясно и кисело мляко. Наскоро експерименти на австралийски учени доказаха, че консумацията на една чаша нискомаслено прясно мляко сутрин намалява апетита по обяд.

Хляб, макаронени изделия и ориз ще могат да си закупят на промоционални цени страдащите от безсъние. Специалисти твърдят, че именно тези продукти най-често предизвикват сънливост. Мюсли и сурови ядки са сред приятните изненади за водещите здравословен начин на живот.

Освен с всички вкусотии на промоционални цени, посетителите на „Рода” могат да се сдобият с надуваеми сърфове, дюшеци и басейни, които в най-точния момент се предлагат с отстъпка до 29%. Плажни топки в различни цветове се предлагат само за 99 ст.

На специални цени са и така удобните за къпминг газови лампи и газови котлони, а за добър климат у дома клиентите могат да се сдобият с вентилатор, който се предлага с намаление от 20% в сравнение с регулярната цена.

Промоционалните цени на плодовете са валидни от 7.07.2011 до 13.07.2011, а тези на всички останали артикули - за периода 7.07-20.07.2011 г.

Пълната брошура за предстоящите отстъпки в мегамаркети „Рода” ще бъде качена на страницата http://www.roda.bg/ на 7.07.2011 г.

За Меркатор Груп:
Меркатор Груп е словенска компания с над 60 години опит в основния си бизнес – търговия на дребно с бързооборотни стоки. Компанията се занимава също и с търговия на едро, с търговия на спортни стоки, дрехи и техническо оборудване.

Резултатите на Меркатор Груп са впечатляващи:

• присъствие в 7 държави в Централна и Източна Европа,
• над 23 500 служители,
• близо 1500 магазина на обща площ от 1.6 млн. кв. м.

През 2010 г. Меркатор Груп реализира приходи в размер на близо 2,8 милиарда евро, което показва 5,2 процента ръст в сравнение с 2009 г.
От стъпването си в България Меркатор Груп инвестира у нас над 10 милиона евро. Компанията е представена с мегамаркети Рода, които към момента са четири - по един в София и Варна и два в Стара Загора. Средносрочната стратегия на Меркатор Груп до 2015 г. включва инвестиции от 700 милиона евро като значителна част от тях ще бъде направена в България.

Източник:
http://www.symmetric.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5683