Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Енергетика

Вземи в gLOG
07 Юли 11, 20:06 / Автор: Publicis Consultants
Интерактивна онлайн игра на Е.ОН България обучава децата на безопасно използване на електроенергията
Щепселът Токчо и семейство Незнайкови са героите от интерактивната игра на Е.ОН България „Безопасна енергия”, която учи децата какви опасности може да крие небрежното използване на електроенергията, както у дома, така и на открито.
Щепселът Токчо и семейство Незнайкови са героите от интерактивната игра на Е.ОН България „Безопасна енергия”, която учи децата какви опасности може да крие небрежното използване на електроенергията, както у дома, така и на открито. Играта е предназначена за деца на възраст между 7 и 12 години, но главният герой Токчо може лесно да се сприятели и с по-малките любители на интерактивните игри.

В хола, в кухнята, на двора и в околностите на къщата на семейството има ситуации, като например, аквариум с рибки до телевизора, оплетени кабели, забравена включена ютия, оголен кабел на миксер, къпане по време на буря и още много опасности. След като ги открият с щракане на мишката върху тях, децата получават информация от щепсела Токчо, защо ситуацията е опасна, как да я избегнат и какво е най-добре да предприемат.

Безопасността e водещ приоритет на Е.ОН България при всички действия на компанията и е неизменна част от политиката й на социална отговорност. Играта „Безопасна енергия” има за цел да подобри разбирането на децата за рисковете при използването на електроенергията, както и да получат практични съвети и мотивация за нейното използване по отговорен и разумен начин.

Всички – малки и големи търсачи на знания и забавления – могат да активират играта и да я препоръчат на приятел от страницата на компанията на адрес: www.eon-bulgaria.com

За Контакти: pr@publicis-consultants.bg

Източник:
www.eon-bulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5336