Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
12 Юли 11, 17:05 / Автор: HP
HP разширява портфолио си за търговци на дребно с ново решение
HP представи ново технологично решение за продажби на мястото на покупката, което ще помогне на търговците на дребно по-лесно да управляват продажбените процеси, да ги подобрят и да повишат нивото на сигурност, при което се извършват.
София, 12.07.2011 – HP представи ново технологично решение за продажби на мястото на покупката, което ще помогне на търговците на дребно по-лесно да управляват продажбените процеси, да ги подобрят и да повишат нивото на сигурност, при което се извършват. Мощната система за продажби на дребно HP rp 5800 е ефективно решение за продажби на мястото на покупката (POS) и представлява комбинация от подобрени технологии и функционалности. Благодарение на това тя отговаря на изискванията дори на най-взискателната търговска среда.

“Много често магазините трябва да положат неимоверни усилия, за да удовлетворят високите изисквания на клиентите, които са свикнали не само със скоростта и удобството на пазаруването онлайн и чрез мобилни устройства, но и с контрола, коойо те им осигуряват”, каза Коби Елбаз, директор „Клиентски решения и работни станции” за региона на EMEA в HP. За да се справят с това предизвикателство, търговците разчитат на предимствата, които новите технологии осигуряват – особено на мястото на покупката – за да оптимизират процеса на управление и да направят пазаруването още по-приятно за клиентите си.”

По-добри резултати със системата за продажби на дребно HP rp5800

Системата за продажби на дребно HP rp5800 се отличава с функции, които подобряват извършването на продажби на мястото на покупката, улесняват управлението и повишават сигурността, като по този начин продуктът позволява на търговците на дребно да установят единен стандарт, въвеждайки една система във всичките си магазини. Процесорите от второ поколение Intel Core с технология Intel vPro(3) осигуряват стабилна и надеждна IT инфраструктура, а графичните карти могат да поддържат два дисплея - един обърнат към касиера и един към клиента, което осигурява приятно изживяване на клиентите.

HP rp5800 също така осигурява на търговците по-добри възможности за управление и контрол, тъй като е съобразена с водещи в индустрията стандарти, в това число Intel AMT (Intel vPro), DASH, WMI и DMTF и поддържа операционни системи Microsoft Windows 7 Professional, Microsoft Windows POSReady 2009 и Microsoft Windows XP.

С допълнителни слотове за памет, набор от PCI Express слотове и опционални оптични дискове, HP rp5800 може да бъде пригодена съобразно различни търговски условия. Системата може лесно да бъде свързана към различни опционални периферни устройства като фискални принтери, монитори, касови чекмеджета и скенери. Новите опционални периферии включват:

— HP Integration Assembly: това е комплект от четири устройства, които могат да се използват както заедно, така и поотделно, в зависимост от нуждите на търговеца. Terminal Enclosure осигурява допълнителна сигурност на кабелите и I/O портовете и защита срещу прах, а Integration Tray Assembly поддържа периферните устройства компактно и добре организирани. Те могат да бъдат поставени както върху системата rp5800, така и върху тежкото касово чекмедже или директно върху щанда. Моделът разполага с достатъчно място за клавиатура, принтер и баркод четец. Така практичният дизайн позволява да бъдат формирани различни конфигурации, в зависимост от нуждите на търговеца. Pole Mount Assembly и Optional Display Arm Assembly дават възможност да бъдат поставени няколко монитора за употреба както от клиентите, така и от персонала.

Благодарение на функциите си, осигуряващи гъвкавост и ефективно управление, системата HP rp5800 може да бъде използвана като работна станция, разположена в кът от търговския обект, като с нея също така може да се възпоризвежда HP Digital Signage.

Проектирана с оглед на специфичните изисквания на средата, HP rp5800 Retail System е класифицирана като ENERGY STAR® 5.0, има златен EPEAT® сертификат. При направата на устройството не са използвани съединения с бром и поливинилхлорид (BFR/PVC-free).(5) HP rp5800 Retail System подобрява надеждността при продажбите на дребно, намалява времето за чакане на клиентите и се предоставя със стандартна тригодишна гаранция, удължен жизнен цикъл, резервни части и сервизни услуги на инсталиране при клиентите.

Наличност:

HP rp5800 Retail System се очаква на българския пазар през август 2011.

HP Integration Assembly се очаква на българския пазар през август 2011.

Повече информация за HP решенията за търговия на дребно можете да намерите на www.hp.com/go/hpretail. Включете се в дискусиите в Twitter @HP_Retail и HP Retail Technology and Solutions LinkedIn group.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) За възпроизвеждането на HD визии се изисква HD съдържание.
(2) 64-бита компютинг на Intel архитектура изисква компютърна система с процесор, чипсет, BIOS, операционна система, драйвъри за устройството и приложения, работещи с Intel 64 архитектура. Процесорите няма да работят (в това число 32-бита изпълнение) без съвместима с Intel 64 архитектура BIOS. Изпълнението зависи от хардуерните и софтуерните конфигурации. Допълнителна информация е налична на www.intel.com/info/em64t. Dual/Quad/Triple Core е проектирана така, че да подбрява работата на конкретни софтуерни продукти. Не всички клиенти и приложения ще могат да се възползват от тази технология.
(3) Някои от функциите на vPro, сред които технологията за управление Intel Active и технологията Intel Virtualization, изискват допълнителен софтуер от трета страна, за да могат да работят. Наличността на бъдещи приложения за „виртуални устройства” за vPro технологиите зависи от трети страни доставчици на софтуер. Предстои да бъде установена съвместимост с бъдещи „вируални устройства”, както и с операционни системи Microsoft Windows Vista® и Windows 7.
(4) Маунтинг софтуерът се продава отделно .
(5) При направата на системата на НР не са използвани съединения с бром и поливинилхлорид (BFR/PVC-free). Това отговаря за променящите се критерии за BFR/PVC-free, както са определени от взетата позиция от iNEMI относно „Definition of Low-Halogen Electronics (BFR/CFR/PVC-Free)“. Частите от пластмаса съдържат <1,000 ppm (0.1% ) бром и <1,000 ppm (0.1%) хлор. Всички платки (PCB) и субстратни ламинати имат общо съдържание на бром и поливинилхлорид <1,500 ppm (0.15%) с максимално количество на хлор от 900 ppm (0.09%) и максимално количество бром 900 ppm (0.09%). Допълнително закупените части могат и да не са BFR/PVC-free.

Източник:
HP

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8145