Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

13 Юли 11, 20:41 / Автор: Chapter Four Communications Bulgaria
HP предлага на партньорите си нови възможности за растеж на бизнеса
HP днес разшири своята услуга Always On Support с нов партньорски модел, който цели да увеличи продажбите и възможностите за предоставяне на услуги за партньорите с цел подобряване на бизнес развитието и увеличаване на приходите. За да отговорят на нуждите на потребителите, партньорите ще имат достъп до широк спектър от технологични услуги, вариращи от инсталиране на десктопи до хибриден „облак”, от основна поддръжка до стратегическо консултиране.
HP днес разшири своята услуга Always On Support с нов партньорски модел, който цели да увеличи продажбите и възможностите за предоставяне на услуги за партньорите с цел подобряване на бизнес развитието и увеличаване на приходите.

За да отговорят на нуждите на потребителите, партньорите ще имат достъп до широк спектър от технологични услуги, вариращи от инсталиране на десктопи до хибриден „облак”, от основна поддръжка до стратегическо консултиране.

HP ServiceONE е ново направление в рамките на водещата в индустрията програма на HP – Preferred Partner, която позволява на партньорите значително да разширят собственото си портфолио от технологични услуги или да предложат съвместни услуги с НР.

“Партньорите искат да увеличат нетния си финансов резултат чрез предоставяне на иновативни услуги, които да посрещнат всяка нужда на потребителя, независимо дали става въпрос за създаване на дейта център или ежедневна поддръжка”, каза Диана Косо, директор „Сервизни партньори”, Технологични услуги, HP EMEA. Със ServiceONE, HP разширява бизнес възможностите за своите партньори, улеснявайки ги да доставят висококачествени услуги, като се възползват от технологичните, търговски и маркетингови ресурси на НР”, добави още тя.

Програмата на HP ServiceONE позволява на партньорите да:

— Отговорят на динамичните нужди на клиентите и да разширят своя пазарен дял чрез продажба и доставка на широка гама от технологични услуги, включително професионални, договорни услуги, както и HP Care Pack услугите от хардуерното портфолио на HP.
— Постигнат по-добри бизнес резултати и намалят риска с автоматизираните технологии на НР като Insight Remote Support.
— Увеличат продажбите, като работят в тясно сътрудничество с HP по съвместни проекти за продажби, маркетинг услуги и преодоляването на технологични предизвикателства. HP има за цел да служи като допълнение към екипа на партньора, предоставяйки технологичния си опит и капацитет, когато е необходимо.
— Увеличи удовлетворението и лоялността на клиентите, като свързва услуги по поддръжката с инфраструктурни решения и предоставянето на последователен, надежден клиентски опит.

Нови, опростени наименования

HP оптимизира програмата от услуги, за да повиши ефективността в взаимоотношенията с за партньорите си. Сега, предлагайки две категории - ServiceONE Specialists and ServiceONE Experts, на ниво премиум партньорство, партньорите могат да разработват бизнес услуги чрез изгодни отстъпки, намаления и инструменти за управление.

“Ние винаги търсим начини за разрастване на нашите бизнес услуги и HP ServiceONE прави това възможно”, каза Роналд Хайдерсдорф, главен оперативен директор на Druckerfachmann.de AG, партньор на HP от Германия. “Подобрените варианти за доставка ни позволява да предоставим повече услуги за нашите клиенти, което от своя страна увеличава общите продажби и бизнес резултати”, добави той.

Очаква се програмата HP ServiceONE да стартира в световен мащаб през ноември. Повече информация може да откриете на:
www.hp.com/partners/emea/ServiceONE

Премиерното клиентско събитие, HP DISCOVER, ще бъде на 29 ноември – 1 декември във Виена, Австрия. На събитието ще бъдат представени възможности за това как организациите могат да стартират свое Instant-On Enterprise пътуване.

За HP

HP създава нови възможности за значително въздействие на технологията върху публичния и частния сектор и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и ИТ инфраструктура в рамките на конвергенцията на облака и взаимосвързаността, обезпечавайки качествена подготовка за един свързан свят.

За Контакти:

Димитрина Младенова
PR Консултант
Chapter Four Communications Bulgaria
GSM: +359 885 619 010
Tel: +359 2 421 97 87
E-mail: d.mladenova@chapter4.bg

Източник: Chapter Four Communications Bulgaria

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1142