Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
13 Юли 11, 23:47 / Автор: Агенция НОА ООД
«Здравей, обичам те» покори Експо Баня София
За една вечер, изложбената зала на Рока България се превърна в камерен театър.
София, 13 юли 2011 г. - Изложбеното пространство, създадено да представя високите технологии и дизайн в банята от Roca, вече две години дава поле за изява на творци в изящните и приложни изкуства, чрез временни експозиции. Тук се случват музикални събития, популярни лекции и дискусии. Общото е естетическото изживяване.

В лятната вечер на 12 юли 2011г., Мелпомена завладя Експо Баня София на бул. Мария Луиза 16 в столицата. На театър извън театъра бе новото предизвикателство на Рока България. Подготвените повече от сто места в залата се оказаха недостатъчни за желаещите да се срещнат с театралното изкуство и майсторството на актьорите Бойка Велкова и Стефан Спасов в ролите на Джени и Джордж, в спектакъла «Здравей, обичам те». Героите в камерната постановка по текстове на съвременните американски драматурзи Уди Алън, Дейвид Мамет, Нийл Саймън, също както в живота, търсят, срещат, борят се за любовта, защото „Любовта е единственият безпогрешен афродизиак. Нищо не може да възпре страстта, пламнала между двама души, които се обичат. Тогава ежедневните болежки, незарасналите рани, стихията на годините, физическата неумелост или несгодният момент губят своето значение: мъжът и жената намират начин да се любят, защото такава е съдбата им. Но любовта, подобно на късмета, идва неканена, предизвиква объркване, а при опит да бъде задържана се разсейва като мъгла. Следователно, тя е привилегия на малцина избраници и е недостижима за онези, които не са ставали жертва на стрелата й.” Вълни от силна емоция преминаха сцената и завладяха разнородната публика в залата. Със своето изкуство и впечатляваща игра, актьорите Бойка Велкова и Стефан Спасов покориха зрителите и им подариха една запомняща се, различна лятна вечер в пространството на Експо Баня София.

«Целият свят е сцена» е написал великият ренесансов поет и драматург Шекспир. Важното е, как всеки приема и изпълнява своята роля. Като глобален лидер в обжавеждането на банята, най-интимното пространство в дома, Roca приема своята роля да създава и предлага на хората не само нови технологии и продукти, в отговор на ежедневните им нужди, а също да дава нови изживявания и вътрешна хармония. Така, изложбената зала на компанията се превръща в център за среща на различни изкуства.

Театърът откри свое ново място в Експо Баня София, за да докаже, че порива към съвършенство във всяко човешко начинание, от най-възвишените чувства до най-естествените потребности, се нарича изкуство.

* Желаещите, които пропуснаха представлението “Здравеи, обичам те” в Експо Баня София, могат да гледат постановката с участието на Бойка Велкова и Стефан Спасов, на 22 юли 2011г.(петък), от19.00 ч. в клуб Студио 5, НДК.

Roca

Roca е световен лидер в пространството на банята и отправна точка в света на дизайна. Компанията присъства в над 135 страни и има 69 производствени центъра на пет континента.

Roca се развива непрекъснато, като се стреми към съвършенство в дизайна на своите продукти с цел да предложи в жилищните пространства уникални преживявания за сетивата. Като глобална марка, Roca създава гъвкави продукти, които се адаптират към навиците на потребителите във всяка страна и предлагат уникални решения за всички изисквания.

Roca, в процес на непрекъснато проучване, създава бъдещето, където дизайн и иновация работят заедно за благото на всички. Това прави марката Roca световен решаващ фактор и еталон в създаването на санитарни пространства.
www.roca.com

За Контакти:

Мария Иванова
Агенция НОА ООД
тел. 02/ 944 5050
e-mail: m.ivanova@noapr-bg.com

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1147