Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
14 Юли 11, 11:08 / Автор: Discounts.bg
"Най-новата придобивка за софиянци"
Пресконференция по повод откриването на нов и модерен проект с благотворителна инициатива "Спести и дари" ще се проведе на 15.07.2011 г. от 13;00 часа в Столична Община ет. 2, зала: 1
Уважаеми колеги,

Официално Ви каним на пресконференция, състояща се в Столична Община, по случай откриването на нов проект, създаден изцяло за всеки един жител на територията на град София.

Съществуващата икономическа криза и нашата социална ангажираност ни подтикнаха да изградим „малък свят”, в който хората могат да пазаруват стоки, продукти и услуги, спестявайки пари. Нашият проект се нарича „DISCOUNT.bg” и представлява продукт, предоставящ отстъпки в сфери от първа необходимост – хранителната промишленост, фармацевтиката, електротехника, стоки и услуги за дома, здравно обслужване и още много други.

Отделно ние организираме благотворителна кампания, с която даряваме средства за закупуването на брайлови пишещи машини за Учениците от СОУ за Деца с увредено зрение „Луи Брайл”. На самата пресконференция ще присъства Председателя на съюза на слепите в България – г-н Васил Долапчиев, на който ще бъде връчена първата брайлова машина, закупена благодарение на благотворителната ни кауза. Тази инициатива е подкрепена и от г-жа Албена Атанасова - заместник-кмет по направление "Здравеопазване, интеграция на хора с увреждания и социални дейности", която също ще бъде наш гост.

За нас ще бъде от изключителна важност да се присъедините и заедно да направим този продукт достояние на повече хора, за които той ще бъде максимално полезен.

Всеки един присъстващ колега ще получи като подарък, за него и семейството му, нашият продукт под формата на DISCOUNTS.bg карта, с която сам ще се убеди в нейните качества.

За Контакти:

Юлия Сарафова
тел.: 0885 01 45 50
тел.: 02/862 93 39
e-mail:
j.sarafova@propertymanagement.bg

Източник:
www.discounts.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1134