Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
19 Юли 11, 21:23 / Автор: Gigaset
Gigaset предлага телефон, подходящ за летните месеци
Лидерът на европейския DECT пазар Gigaset Communications представя безжичен телефон Е490, специално проектиран за летните месеци, когато хората прекарват голяма част от времето си извън дома.
София, 19 юли, 2011 г. – Лидерът на европейския DECT пазар Gigaset Communications представя безжичен телефон, специално проектиран за летните месеци, когато хората прекарват голяма част от времето си извън дома. С вибрираща аларма, Е495 е перфектен за всеки, който иска да бъде открит докато работи в градината си или е край басейна.

Gigaset Е490 е устойчив на прах, вода и удар. Телефонът е проектиран да ляга удобно в ръката ви чрез вграден гумен пръстен по цялата му обиколка. Като част от Е490 се предлага щипка за колан, която ви позволява удобно да носите телефона и в същото време ръцете ви да са свободни чрез използване на интегрирана хендсфри функция или включения в пакета хедсет.

Безжичният Е490 е удобен и за ежедневна употреба благодарение на цветния си дисплей, възможност за запаметяване на 150 контакта, SMS функция и много дълго време за разговор и изчакване. Дори да използвате градинска косачка или да сте при шумния басейн, чрез вградената вибрация на Е490 вие никога няма да пропуснете важно обаждане. Е490 е популярен и като семеен телефон поради изключително здравата му конструкция, възможност за бебефон функция и тихо звънене.

Е490 използва последните ECO DECT технологии на Gigaset. Зареждащите устройства имат най-нова технология и възможност за смяна на режима на работа осигуряват ниско потребление на енергия. В ECO режим подаваното от устройството напрежение се редуцира с до 80 процента като подаваната мощност също се регулира автоматично, в зависимост от разстоянието между базовата станция и слушалката.

Gigaset E490 е носител на наградите за дизайн red dot и Good Design Award.

Gigaset Communications GmbH е един от най-големите световни производители на безжични телефони и е пазарен лидер при DECT телефоните в Европа. Със седалище в Мюнхен, компанията развива, произвежда и предлага продукти с най-високо качество под марката Gigaset. Продуктовата гама на Gigaset включва телефони за фиксирани мрежи, устройства за VoIP и телефонни системи. Основната продуктова линия на Gigaset е разположена в Бохолт, Германия, където продуктите на компанията се произвеждат според най-строгите стандарти за качество и опазване на околната среда.

Източник:
Gigaset

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1122