Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
19 Юли 11, 15:26 / Автор: LG
LG навлиза на разрастващия се пазар на мобилни игри с Optimus 3D и висококачествени игри от Gameloft
LG Electronics заяви своето присъствие на разрастващия се пазар на преносими игри с пускането на LG Optimus 3D в Корея. Представени бяха и 17 стереоскопични 3D (S-3D) игри от водещата компания за разработване на мобилни видео игри Gameloft.
София, 19.07.2011 г. – LG Electronics заяви своето присъствие на разрастващия се пазар на преносими игри с пускането на LG Optimus 3D в Корея. Представени бяха и 17 стереоскопични 3D (S-3D) игри от водещата компания за разработване на мобилни видео игри Gameloft.

“Съвременните смартфони разполагат с достатъчно голяма мощност, за да се съревновават с най-добрите преносими игрови конзоли и LG Optimus 3D категорично доказва това твърдение,” каза д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Смятаме, че 3D функционалността e следваща логичната стъпка в областта на мобилното забавление и LG с готовност се включва в тази надпревара с Optimus 3D и игрите на Gameloft, които просто трябва да се видят, за да се повярва на твърденията за тяхното качество.”

Пълните версии на три Gameloft игри са предварително инсталирани на новите Optimus 3D смартфони, а останалите S-3D игри ще могат да бъдат сваляни на преференциални цени от притежателите на LG Optimus 3D. Трите включени S-3D игри са Asphalt 6: Adrenaline, N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance и Let’s Golf! 2. Техните оригинални версии бяха приети много добре от потребителите, като за тяхно основно предимство беше посочен реализмът, който те осигуряват при дигиталното конвертиране в S-3D формат.

“Последните данни сочат, че iOS и Android устройствата заемат все по-челно място по приходи на пазара на преносими игри,” каза Майкъл Гилмот, президент на Gameloft. „Благодарение на новото поколение смартфони, предлагащи 3D възможности, летвата е вдигната до нови висоти. С Optimus 3D вече можем да предложим нашите най-популярни игри на нова, по-широка аудитория, при това на изключително конкурентни цени.”

Още четиринайсет Gameloft S-3D игри ще бъдат налични за сваляне чрез иконата 3D Games на LG Optimus 3D. Заглавия, сред които: Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles, James Cameron’s Avatar, Ultimate Spider Man: Total Mayhem, GT Racing: Motor Academy, Shrek Kart, Modern Combat 2: Black Pegasus, Real Football 2011, Star Battalion, N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance, Dungeon Hunter 2, Fishing Kings, BackStab, Eternal Legacy и Shadow Guardian ще се предлагат на притежателите на Optimus 3D на половин цена през първите три месеца. Archer Craft - S-3D игра, създадена от LG - пък ще може да бъде сваляна безплатно.

Специален софтуер, с който разполага единствено Optimus 3D, позволява конвертиране на 2D съдържание (снимки и видео) в 3D в реално време. Освен това, LG пренася създаването на съдържание на ново ниво с безплатен софтуер, който може да конвертира 2D игри в 3D и ще бъде наличен за сваляне през третото тримесечие на годината от всички притежатели на Optimus 3D.

“Това, което направи смартфоните толкова популярни за толкова кратко време, е съчетанието на възможности за комуникация, достъп до интернет и различни забавления в едно-единствено устройство,” добави д-р Парк. Това, което днес представлява 3D функционалността за смартфоните, като значение е същото, което беше цветът за телевизията – тя представлява изцяло ново равнище на забавлението за очите. Да играеш 3D игра на Gameloft на LG Optimus 3D означава да увеличиш удоволствието десетократно. Това изживяване със сигурност ще ви накара да се усмихнете.”

LG Optimus 3D, първият в света Full 3D смартфон с Tri-Dual архитектура (двуядрен, двуканален, с двуканална памет) е създаден, за да осигури максимално голяма ефективност и добро представяне и разполага с мощността, необходима за играенето на игри и гледането на видео съдържание. LG Optimus 3D в момента се въвежда на повече от 60 пазара по света. Предварително инсталираните игри ще бъдат достъпни за сваляне заедно с още игри през следващите месеци чрез специална 3D Games икона.

# # #

LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят.
За повече информация:
www.lg.com

За Gameloft
Водеща световна компания за разработване и разпространение на видео игри за сваляне, Gameloft се е утвърдила като един от най-добрите иноватори в областта си от 2000 година насам. Gameloft създава игри за всички дигитални платформи, включително мобилни телефони, смартфони и таблети, сет топ бокс (set top box), телевизори с достъп до интернет и конзоли. Gameloft си партнира с водещи световни марки, сред които UNO, Spider-Man, James Cameron’s Avatar, Ferrari и Sonic Unleashed. Gameloft също така притежава свои собствени франчайз продукти като Real Football, Asphalt, Modern Combat 2: Black Pegasus and N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance. Gameloft има представителства на всички континенти, разпространява игрите си в 100 държави и разполага с над 4 000 служители, които се занимават с разработването на игри. Gameloft е представена на Парижката стокова борса (ISIN: FR0000079600 Bloomberg: GFT FP, Reuters: GLFT.PA).

Източник:
LG

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0338