Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
20 Юли 11, 15:30 / Автор: Brand New Ideas
Арена Армеец София - най-голямата спортна зала в България
За Армеец партньорството по този проект е изключително важно, защото съвпада с петнадесетата годишнина от основаването на компанията, а наименованието на залата има и емоционална стойност – предвид факта, че съществува историческа връзка с мястото, на което е изградена.
20.07.2011 г.

На 20 юли, от 13 часа, в залата за пресконференции на Арена Армеец София се състоя официалното подписване на договора за генерално спонсорство на съоръжението в присъствието на г-н Свилен Нейков, министър на физическото възпитание и спорта, г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на гр. София, г-н Румен Георгиев – изпълнителен директор и председател на УС на ЗАД Армеец, г-жа Цветанка Крумова – изпълнителен директор и член на УС на ЗАД Армеец, г-н Петър Божилов, изпълнителен директор на Национална спортна база ЕАД.

След подписването на договора бе официално обявено и името на залата – Арена Армеец София. Новото съоръжение потвърждава схващането на спонсора, че голям спорт на световно ниво в България може да се прави, но това трябва да става с подкрепата на държавата и бизнеса – представляван от утвърдени, разпознаваеми български компании. За Армеец партньорството по този проект е изключително важно, защото съвпада с петнадесетата годишнина от основаването на компанията, а наименованието на залата има и емоционална стойност – предвид факта, че съществува историческа връзка с мястото, на което е изградена.

След година и осем месеца работа първата представителна многофункционална зала в България вече е факт. Новото съоръжение е напълно завършено и има акт 16, което означава, че в него може да се провеждат събития. Капацитет на залата е 12 хил. души за спорт и 18 хил. души за концерти. Арена Армеец София дава възможност за съвсем друго ниво по отношение организацията на първенства от най-висок ранг. Вече е получено домакинство на едно от най-големите състезания в световния женски тенис - Турнира на шампионките на WTA, или т.нар. малък "Мастърс", финалите на световната лига по волейбол през 2012 г., световната купа по художествена гимнастика. 

София

Източник: Brand New Ideas

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1425