Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
27 Юли 11, 21:24 / Автор: HP
Гъвкавото работно време е възможно с технологията ePrint
Последните модели принтери на HP, които поддържат технологията ePrint помагат на бизнеса и особено на работещите родители да се възползват от мобилните технологии. Чрез тях те могат успешно да работят с гъвкаво работно време и да подобрят баланса между работата и личния си живот.
27.07.2011 г. – Последните модели принтери на HP, които поддържат технологията ePrint помагат на бизнеса и особено на работещите родители да се възползват от мобилните технологии. Чрез тях те могат успешно да работят с гъвкаво работно време и да подобрят баланса между работата и личния си живот.

Според данни от проучването на Ovum Global Telecoms Analyzer мобилните телефони ще се увеличат от 5,3 милиарда през 2010 година до 7,2 милиарда през 2014 година1. Това прави повече от едно устройство на двама човека. Основната бариера пред налагането на мобилните технологии е липсата на възможност за печат на документи и уеб съдържание директно от тях. Често бизнес потребителите трябва да разчитат на персонални компютри, свързани с мрежови принтер, за да сключат сделка с клиент. Според HP 85% от потребителите на смартфони искат да принтират директно от телефоните си.2

Последното поколение принтери на HP, които са снабдени с технологията ePrint поддържат различни платформи и операционни системи както базирани на облака, така и традиционни. В това чисто HP ePrint Enterprise, Google Cloud Print и AirPrint, като по този начин позволяват на потребителите да принтират директно от различни смартфони, таблети и лаптопи, без значение къде се намират те или принтерът.

Ян Хъкфелд, вицепрезидент „Маркетинг“ за региона на ЕМЕА, „Решения за печат“ (IPG) в HP, каза: “Бизнесът започва да осъзнава потенциала на облачните услуги и вижда, че те могат да повишат продуктивността като цяло. Има още една полза за служителите, особено за работещите родители. Сега те имат възможност да съобразят работните си часове според семейните си задължения, като същевременно остават продуктивни, дори когато са в движение.“

„HP се ангажира да подкрепя работата с гъвкаво работно време и е разработила набор от достъпни мобилни решения за печат, които ще работят на различни платформи и мобилни устройства.”

Карл Уилямс, проектен мениджър на Chwarae Teg Agile Nation - водеща агенция в подкрепа на равенството между половете и кариерното развитие – вярва, че „както бизнесът, така и самите работещи жени могат да спечелят от прилагането на отдалечените и гъвкави технологични решения в работния процес като тези, които предлага HP.”

„Въвеждането на иновативни и достъпни мобилни технологии оказа голямо влияние върху възможностите, с които разполагат както големите, така и малките компании. Именно те позволиха на служителите да бъдат по-гъвкави в работата си. Това от своя страна донесе ползи на бизнеса, сред които намаляване на разходите и повишаване на продуктивността. Служителите пък подобриха баланса между работата и личния си живот и увеличиха своята производителност. Като се вземе предвид цялостното положително влияние, което работата с гъвкаво работно време може да има върху бизнес средата, е лесно да се видят всички предимства, които този тип технологии могат да донесат,“ казва Карл Уилямс.

По линия на идеята за гъвкавото работно време и как технологията за мобилен печат може да помогне на работещите родители, HP организира онлайн конкурс, насочен към тази група потребители.

Участието в него е отворено за всички желаещи да споделят снимка на своето дете на страницата на конкурса „Моето дете, докато аз работя” във Facebook, реализиран в партньорство с детския фотограф Надя Джамбазова (www.facebook.com/HPWorkingMothers). Целта е да бъдат споделени забавни моменти от живота на децата, които родителите са пропуснали докато са изпълнявали работните си задължения, но някой друг е успял да улови.
По време на конкурса НР ще запознае работещите родители с възможностите на мобилния печат и по-конкретно с технологията ePrint. Те ще получат насоки за това как да използват новите технологии за печат, за да подобрят баланса между професионалния и личния си живот и да се забавляват както в дома си, така и навсякъде по света.

Иновативните решения за печат на HP позволяват на бизнес потребителите да принтират директно от мобилните си устройства на всеки принтер на НР, който поддържа технологията ePrint:

— HP ePrint ви позволява да изпращате документи за печат директно от всяко мобилно устройство с имейл клиент, като използвате облака.3 Всеки HP принтер, снабден с технологията ePrint има уникален имейл адрес, който дава възможност на потребителите да изпратят съдържанието, което искат да отпечатат по същия начин, по който изпращат електронно писмо.
— Google Cloud Print приложения, включително Gmail for Mobile, Google Docs for Mobile и Chrome OS, като списъкът се разширява с включването на приложения от трети страни.4
— AirPrint ви позволява да печатате документи от устройства, използващи операционната система на Apple iOS, в това число iPad, iPhone и iPod touch.

Чрез инвестиране в правилните облачни мобилни технологии и устройства за печат, организациите могат да постигнат изключително високи резултати. Те могат да разширят бизнес възможностите и да осигурят работна среда с гъвкаво работно време, която спомага за балансирането на работата и личния живот на служителите.

Повече информация за набора мастиленоструйни принтери с технологията ePrint можете да намерите на
www.hp.com/bg/officejet и www.hp.com/bg/photosmart

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, персонални компютри, софтуер, услуги и IT инфраструктури, обединени от облака и свързаността, което създава безпроблемно и сигурно преживяване в днешния свързан свят. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.
За Chwarae Teg Agile Nation
Chwarae Teg’s Agile Nation е европейски социален фонд с 12,5 милиона британски паунда капитал. Той е финансиран от Правителствената асамблея на Уелс, като многоцелеви проект в подкрепа на жените и работодателите в Уелс.
Ascent strand е програма, създадена, за да помага на работещите жени да развиват своите умения, така че да могат да съдействат за прогреса на компанията.
Agile Nation също така включва елемент за работодатели, наречен Evolve. Тази програма цели да помогне на малкия и среден бизнес да подобри разбирането и ефективното прилагане на стратегии и практики за равенство между половете на работното място. Освен това Evolve осигурява изцяло безплатно безпристрастно съдействие с дистанционна работа и ICT поддръжка.

Повече информация можете да намерите на
www.agilenation.co.uk

(1) На основата на проучване, проведено от Ovum – независим телеком анализатор.
(2) На основата на вътрешен анализ на HP.
(3) Изисква интернет връзка с принтера. Функцията работи с всички интернет и имейл съвместими устройства. Подробности на www.hp.com/uk/ePrintCenter.
(4) Google Cloud Print към момента е налична в САЩ и се разраства към други страни от региона на EMEA.

Източник:
HP

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5585