Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

28 Юли 11, 22:28 / Автор: Ardency Consulting
Нови 80 работни места откри Софика Груп от началото на годината
Компанията вече има 650 служители и е най-голямата в аутсорсинг сектора в България. Новите служители са наети заради разрастването на работата по проекти за аутсорсинг на бизнес процеси в областта на телекомуникациите и финансовите услуги.
София, 28 юли 2011 г. – Нови 80 работни места откри Софика Груп през първата половина на тази година (до края на м. юни). Така компанията вече има 650 служители и е най-голямата в аутсорсинг сектора в България.
Новите служители са наети заради разрастването на работата по проекти за аутсорсинг на бизнес процеси в областта на телекомуникациите и финансовите услуги в страната ни.

„Убеден съм, че тенденцията за назначаване на нови служители ще продължи. Това е логично, тъй като все повече фирми аутсорсват, за да подобрят ефективността си”, коментира Стефан Бумов, изпълнителен директор на Софика Груп.

Сред новопостъпилите преобладават специалистите с до 3 години стаж. Голяма e групата и на завършилите икономически специалности през изминалата година.

Наскоро Софика Груп стартира иновативна и екологична кампания за набиране на нови служители съвместно с Green Graffiti. Компанията „отпечатва” обявите с водна струя под налягане и за да изпъкне съобщението на практика се измива сериозна площ. Така преди броени дни бяха почистени над 20 локации в центъра на София. Това е само част от практиките за устойчиво екологично развитие, които Софика Груп внедри в оперативната си дейност.

За Софика Груп

Софика Груп е най-голямата българска компания в сферата на аутсорсинг на бизнес процеси - BPO (Business Process Outsourcing). Компанията отбеляза средногодишен ръст от 50% на продажбите през последните четири години, като само през 2010г. те са нараснали с 30 на сто. В Софика Груп работят над 650 специалисти, които обслужват клиенти на повече от 15 езика. От една година Софика Груп има представителство в Македония. Повече информация можете да намертите на: www.sofica-group.com

Източник:
www.ardencyconsulting.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5128